Јовић чека "сигнале" Звезде и менаџера!!!

Јануарски прелазни рок у Португалу затвара се 31. јануара, па не чуди што Бенфика покушава да што пре "заврши" трансфер Луке Јовића.

Фудбал 25.01.2016 | 16:00
Јовић чека "сигнале" Звезде и менаџера!!!

Осим са Дортмундом, Бенфика се за потпис Луке Јовића "трка" и са временом.

Тачно осам дана остало је до затварања прелазног рока у Португалу, односно толико је остало Бенфици да убеди Црвену звезду да им овог јануара прода талентованог нападача. Звездан Терзић је претходних дана говорио да би био срећан да сада за Јовића добије понуду од пола милиона евра, да би "променио плочу" и казао Португалцима да га не пушта "за мање од 5 милиона".

Лука Јовић се са Црвеном звездом у Словенији припрема за наставак сезоне, али још увек је питање чији ће дрес носити у фебруару.

"Врло сам нестрпљив по питању свега. Још увек чекам да ме обавесте о свему", казао је Лука Јовић за португалски "О Жого", а преноси портал "ЗероЗеро".

У Бенфику је током овог прелазног рока стигао већ један српски нападач, и то један од најбољих Јовићевих пријатеља, и партнер из свих млађих категорија репрезентације. Иван Шапоњић је за 1,5 милиона евра стигао у Лисабон.

"Бенфика је врхунски клуб и почастован сам што ме жеље. Знам да је велика промена прећи из Црвене звезде у Бенфику, али...".

Португалски медији недељама уназад спекулишу да је готово све утаначено око његовог доласка, али Јовић каже да није то баш тако.

"Још увек не знам ништа о одласку у Португал. Чекам "сигнале" свог агента и клуба. Тренутно сам фокусиран на припреме у Црвеној звезди!"

Оно што би Јовића могло да одбије је то да не би одмах заиграо у првом тиму Бенфике, који већ поседује неколико одличних нападача (Хименез, Митроглу, Јонас). Он ће, уколико потпише, бити прикључен другој екипи коју води Хелдер Кристовао, а такмичи се у другој португалској лиги.

Коментари / 0

Оставите коментар