Jović čeka "signale" Zvezde i menadžera!!!

Januarski prelazni rok u Portugalu zatvara se 31. januara, pa ne čudi što Benfika pokušava da što pre "završi" transfer Luke Jovića.

Fudbal 25.01.2016 | 16:00
Jović čeka "signale" Zvezde i menadžera!!!

Osim sa Dortmundom, Benfika se za potpis Luke Jovića "trka" i sa vremenom.

Tačno osam dana ostalo je do zatvaranja prelaznog roka u Portugalu, odnosno toliko je ostalo Benfici da ubedi Crvenu zvezdu da im ovog januara proda talentovanog napadača. Zvezdan Terzić je prethodnih dana govorio da bi bio srećan da sada za Jovića dobije ponudu od pola miliona evra, da bi "promenio ploču" i kazao Portugalcima da ga ne pušta "za manje od 5 miliona".

Luka Jović se sa Crvenom zvezdom u Sloveniji priprema za nastavak sezone, ali još uvek je pitanje čiji će dres nositi u februaru.

"Vrlo sam nestrpljiv po pitanju svega. Još uvek čekam da me obaveste o svemu", kazao je Luka Jović za portugalski "O Žogo", a prenosi portal "ZeroZero".

U Benfiku je tokom ovog prelaznog roka stigao već jedan srpski napadač, i to jedan od najboljih Jovićevih prijatelja, i partner iz svih mlađih kategorija reprezentacije. Ivan Šaponjić je za 1,5 miliona evra stigao u Lisabon.

"Benfika je vrhunski klub i počastovan sam što me želje. Znam da je velika promena preći iz Crvene zvezde u Benfiku, ali...".

Portugalski mediji nedeljama unazad spekulišu da je gotovo sve utanačeno oko njegovog dolaska, ali Jović kaže da nije to baš tako.

"Još uvek ne znam ništa o odlasku u Portugal. Čekam "signale" svog agenta i kluba. Trenutno sam fokusiran na pripreme u Crvenoj zvezdi!"

Ono što bi Jovića moglo da odbije je to da ne bi odmah zaigrao u prvom timu Benfike, koji već poseduje nekoliko odličnih napadača (Himenez, Mitroglu, Jonas). On će, ukoliko potpiše, biti priključen drugoj ekipi koju vodi Helder Kristovao, a takmiči se u drugoj portugalskoj ligi.

Komentari / 0

Ostavite komentar