Божинов: Нисам ја Меси, зависим од саиграча!

Нападач Партизана Валери Божинов оран на припремама и поручује: "Дајем све клубу и надам се да ћемо побеђивати". Очаран Сашом Илићем.

Фудбал 25.01.2016 | 18:40
Божинов: Нисам ја Меси, зависим од саиграча!

Валери Божинов од доласка у Партизан истиче да му је у клубу и у Београду одлично. Бугарин се "сродио" са клубом и на тај начин је стекао симпатије навијача.

Пред одлазак на припреме на Кипар, Божинов каже да се нада да ће на пролеће екипа побеђивати, да ће освојити Куп Србије, и поручује да, иако је предност Црвене звезде огромна, ће се црно-бели борити и покушати да буду конкурентни у борби за титулу.

О својој форми и очекивањима каже:

"Наравно да сви од мене очекују да дајем голове, али морам да се спремим да будем у форми како ја тако и сиаграчи. Ја морам да дам голове, али зависим од саиграча. Валери није Меси, Валери зависи од Партизана, од саиграча. Ја се надам и дај боже ко буде играо поред мене да будем имао што више асистенција и да дајем голове или ко год да их буде давао. Ја не мислим првенствено на себе, већ о Партизану, трудим се и дајем све за клуб".

И даље је одушевљен понашањем капитена Саше Илића који у 38. години и даље ужива у фудбалу и дружењу са саиграчима.

"Много га волим! Саша је најбољи играч, он може једном лоптом да реши све. Он је легенда, са свим играчима има супер однос, а иако има 38 година као да има 20 година и са свима се супер понаша. Свака му част! Покушавам да се угледам на њега", каже нападач Партизана, који је у првенству дао 12 голова и тренутно је трећи на листи стрелаца Суперлиге, иза играча Звезде Уга Вијеире који је дао 14 и Александра катаија који је постигао 13 голова.

Коментари / 0

Оставите коментар