Božinov: Nisam ja Mesi, zavisim od saigrača!

Napadač Partizana Valeri Božinov oran na pripremama i poručuje: "Dajem sve klubu i nadam se da ćemo pobeđivati". Očaran Sašom Ilićem.

Fudbal 25.01.2016 | 18:40
Božinov: Nisam ja Mesi, zavisim od saigrača!

Valeri Božinov od dolaska u Partizan ističe da mu je u klubu i u Beogradu odlično. Bugarin se "srodio" sa klubom i na taj način je stekao simpatije navijača.

Pred odlazak na pripreme na Kipar, Božinov kaže da se nada da će na proleće ekipa pobeđivati, da će osvojiti Kup Srbije, i poručuje da, iako je prednost Crvene zvezde ogromna, će se crno-beli boriti i pokušati da budu konkurentni u borbi za titulu.

O svojoj formi i očekivanjima kaže:

"Naravno da svi od mene očekuju da dajem golove, ali moram da se spremim da budem u formi kako ja tako i siagrači. Ja moram da dam golove, ali zavisim od saigrača. Valeri nije Mesi, Valeri zavisi od Partizana, od saigrača. Ja se nadam i daj bože ko bude igrao pored mene da budem imao što više asistencija i da dajem golove ili ko god da ih bude davao. Ja ne mislim prvenstveno na sebe, već o Partizanu, trudim se i dajem sve za klub".

I dalje je oduševljen ponašanjem kapitena Saše Ilića koji u 38. godini i dalje uživa u fudbalu i druženju sa saigračima.

"Mnogo ga volim! Saša je najbolji igrač, on može jednom loptom da reši sve. On je legenda, sa svim igračima ima super odnos, a iako ima 38 godina kao da ima 20 godina i sa svima se super ponaša. Svaka mu čast! Pokušavam da se ugledam na njega", kaže napadač Partizana, koji je u prvenstvu dao 12 golova i trenutno je treći na listi strelaca Superlige, iza igrača Zvezde Uga Vijeire koji je dao 14 i Aleksandra kataija koji je postigao 13 golova.

Komentari / 0

Ostavite komentar