Друго полугодиште у новим клупама

Ученици виших разреда Подручне школе „Вук Караџић“ из Ћукала, у општини Србац, друго полугодиште дочекали су у новим школским клупама. Средства за набавку клупа обезбјеђена су у хуманитарној акцији под називом „Нова клупа – нови осмјех“ коју је ова школа организовала у новембру прошле године.

Република Српска 25.01.2016 | 12:40
Друго полугодиште у новим клупама

На донаторској пиредби у Друштвеном дому у Ситнешима наступиле су бројне секције централне и подручних школа са запаженим културно-забавним програмом. Умјесто улазница, посјетиоци су давали хуманитарне новчане прилоге за набавку школског намјештаја.

„Донаторска приредба је успјела, а прикупљена средства надмашила су сва наша очекивања“, каже директорица школе „Вук Караџић“, Весна Савић. У помоћ су прискочила и нека јавна и приватна предузећа, родитељи ученика, радници школе и многи други грађани.

У току ове акције, набављена су и улазна врата за зграду централне школе у Ситнешима, којој припада подручна школа у Ћукалима. За вријеме зимског распуста врата је намјестила фирма „Елипс“ из Бајинаца. У име колектива, ученика и родитеља, директорица Весна Савић се захвалила свима који су помогли да се набаве клупе, а посебно Жељки Дјукић, бившој радници школе која се налази у Швајцарској, на донацији од 1400 КМ за куповину врата.

С. К.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Михаило М.

25.01.2016 14:36

Цеститамо! Дјеца це своју зхвалност донаторима изрразити тако сто це имати примјерно вкадање и боље оцјене!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јово

25.01.2016 17:12

Свака част донаторима али шта Дане уради у просвети?Краде и запошљава страначке кадрове днс,лопина.

ОДГОВОРИТЕ