"Почели су да користе и дјецу против мене"

Премијер Србије Александар Вучић, одговарајући на новинарска питања после конференције за штампу о заједничком изласку на изборе СНС и СДПС, осврнуо се и на бројне лажи којима су последњих месеци преплављени српски медији.

Србија 25.01.2016 | 08:07
"Почели су да користе и дјецу против мене"

Он је, пре свега подсетио на ситуацију са заставом СНС пред почетак Европског првенства у ватерполу, када је у медијима објављено да се СНС рекламира, да би се на крају испоставило да је снимак настао током пробе монитора, усред ноћи.

Премијер Србије је искористио прилику да честита ватерполистима велики спортски успех, али и да нагласи да је медијска манипулација била и вест да је СНС купио већину карата за финале, како се не би звиждало.

"Као што сте чули, звиждука је било. Па ко је то онда звиждао, ако је то урађено?" запитао се Вучић и додао:

"Морам да похвалим телевизију Б92 која је, намерно или случајно, објавила истиниту информацију да су грађани без проблема могли да купе улазнице за финале."

Премијер Србије је потом поменуо и аферу са графитима "смрт Пајтићу" за које се испоставило да је дело члана ДС, потом на неистине да је недавно боравио у Дубаију, као и на аферу "Прислушкивање", приватизацију Телекома, Белу Цркву, разбијене прозоре на просторијама СНС...

"Оптужили су ме, веровали или не, да сам човеку кога никад нисам видео дао 120 евра да оптужи неке људе, а онда се испоставило да је том наркоману Корницу неко други дао 5.000 евра да оптужи мене. Ја сам отишао на детектор лажи, а они нису смели. Ваљда то довољно говори о томе ко лаже. Да је истина, мене би разапели на крст, а њима није ништа."

На питање како коментарише скандал на Првој ТВ, када је Иван Ивановић емитовао анкету са предшколском децом која говоре у политици, премијер је рекао:

"Нисам то још видео, али да је то неко други урадио против неког другог, то би била светска вест! Али кад је против мене, онда је ваљда дозвољено. Мени је гостовање у његовој емисији било симпатично."

Знамо шта бисте са Вучићем, али шта ћете са Србијом?

Упитан о разговорима опозиције о евентуалном уједињењу и заједничком наступу на изборима, Вучић је рекао да ће трка на изборима бити неизвесна.

"Са многима из опозиције не бисмо могли да будемо у коалицији јер они немају програм. Основни програм им је "Мрзимо Вучића". Ја им одговарам: Разумели смо шта ћете са Вучићем, а шта ћемо са Србијом",запитао је премијер Србије.

Извор: Информер

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

самy

25.01.2016 08:51

Дјеца једина говоре истину и не знају да лазу, не могу да вјерујем да има болесника који би то урадили,мада виде и дјеца да је одњео враг шалу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драганче

25.01.2016 09:24

Додик, Радишић, М:тел и зграда Гранд траде, све уз одобрење Владе Србије и Телекома. Лопови! Нулта толеранција и за тебе Александре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко

25.01.2016 10:03

Дјеца говоре истину.

ОДГОВОРИТЕ
Name

перо бн

25.01.2016 10:06

Крајње је вријеме,да дас отказ,газдама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

шарена лажа

25.01.2016 12:33

Још један што једно прича а друго ради.

ОДГОВОРИТЕ