Босић на сједници ПС Савјета Европе

Предсједник СДС и замјеник предсједавајућег Представничког вијећа Парламентарне скупштине БиХ Младен Босић отпутовао је данас у Стразбур, гдје ће учествовати у раду Парламентарне скупштине Савјета Европе.

Република Српска 24.01.2016 | 17:39
Босић на сједници ПС Савјета Европе

Босић се налази у делегацији Парламентарне скупштине БиХ при Парламентарној скупштини Савјета Европе, а током прошле године био је и један од потпредсједника ПС СЕ, који је и предсједавао сједницама Парламентарне скупштине Савјета Европе. 

Скупштинско засједање у  Стразбуру почиње 25, јануара и траје до 29. јануара. 

Како је програмом рада предвиђено, на самом отварању засједања биће обављен избор предсједника и потпредсједника Скупштине, те именовани чланови комитета, након чега је планирана дискусија о борби против међународног тероризма уз поштивање стандарда и вриједности Савјета  Европе, као и расправа по извјештају о активностима Бироа и Сталног комитета Парламентарне скупштине Савјета Европе.
 
Чланови ПСВЕ расправљат ће и о нелегалним миграцијама кроз Медитеран, страним борцима у Сирији и организиованим злочинима, те о захтјеву за статус партнера за демократију који је овој скупштини поднио парламент Јордана, као и о увођењу санкција против парламентараца, а програмом је предвиђена и расправа о ситуацији на Косову и улози Савјета Европе у вези с тим.

Коментари / 13

Оставите коментар
Name

хахах

24.01.2016 16:55

Је ли отисла и Милица Марковиц? :-Д

ОДГОВОРИТЕ
Name

Геак

24.01.2016 16:56

Ста има српско пуцанство од тога, ста имају његови гласаци од тога???? НИСТА!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пера

24.01.2016 17:26

Имамо братко, све оне кредите које су нам дали... А ти гласај за милу па ће он опет паре своме куму дати..

Name

Михаило Микић

24.01.2016 17:46

ГЕАК,ти си у праву али многи у БиХ немају очи да истину виде нити закржљалим умом својим могу ту истину да схвате!

Name

Ја

25.01.2016 07:04

Михаило, јеси ли Ти онај спијун из Америке из "Србске Војске Спаса"? Све несто гледам по нету, па ти си издајица, слузис масонима и заговарас рат медју брацом православцима...

Name

Милојко

24.01.2016 17:43

Браво господине Босићу. Мука овим СНСД-овцима што тамо нема њихових вољених Додика , бјелочизмице, папка Стевандића и њему сличних папака.Они могу само да склапају уговоре о споразумјевању са којекаквим делегацијама из Кине, Русије, Израела, и Сјеверне Кореје.Неиду даље од Бањалуке, за њих је Европа мисаона именица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цццц

24.01.2016 18:34

Луди Милојко не дирај Стевандица правог србина и цовјека који се није продао и који није продао РС за саку власти и пар стотина КМ.

Name

ре Милојко

24.01.2016 18:55

Делегације из Кине, Русије или Израела су много знацајније него комплетан европски парламент. То сто ти видис да тамо сједи г-дин Босиц за тебе је врхунац свега у зивоту.

Name

јокјок

24.01.2016 19:28

Има да нам порасту плате и пензије!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДЕ ГОТХИА

24.01.2016 20:16

КАДА СЕ БОСИЋ ВРАТИ СА СЛУЖБЕНОГ ПУТА, КАКО ЈАВЉА "РАДИО МИЛЕВА", ОНАЈ ПОСЛАНИК СДС У НАРОДНОЈ СКУПШТИНИ, МИСЛИМ ДА СЕ ПРЕЗИВА МАКСИМОВИЋ И ДА ЈЕ ДИРЕКТОР ДОМА ЗДРАВЉА У БЈЕЉИНИ, ВЕЋ ЋЕ СЈЕДИТИ У ПОСЛАНИЧКОМ КЛУБУ ПДП-а - ЈЕР ПОД СВАКУ ЦИЈЕНУ ХОЋЕ ДА БУДЕ ГРАДОНАЧЕЛНИК БЈЕЉИНЕ..., А НАВОДНО БОСИЋ БРАНИ СВОГА МИЋУ МИЋИЋА И КАНДИДУЈЕ ГА ЗА ЈОШ ЈЕДАН МАНДАТ... АКО СЕ ОВАКО НАСТАВЕ ИГРАТИ ВАТРОМ СВЕ ОВЕ НЕОБРАЗОВАНЕ, УМИШЉЕНЕ И ДОБРО УГОЈЕНЕ НАВОДНЕ ВЕЛИЧИНЕ СТОГОДИШЊЕГ ОПОЗИЦИЈОНОГ НЕРАДА И НЕ БУДЕ ХИТНИХ И ОЗБИЉНИХ КАДРОВСКИХ ПРОМЈЕНА ДО СЛЕДЕЋИХ ИЗБОРА, СДС НЕЋЕ ВИШЕ БИТИ ПАРЛАМЕНТАРНА СТРАНКА У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ, КАО СТО ВИШЕ СДС НЕМА НИ ПОСЛАНИЧКИ КЛУБ У СКУПШТИНИ ГРАДА БАЊА ЛУКА!!!!... БОСИЋУ, ПРОБУДИ СЕ!!! СФОР И НАТО НИЈЕ МОГАО НИСТА СДС-у, А ТВОЈИ ПРОМАШЕНИ КАДРОВИ И ТВОЈА НЕОДЛУЧНОСТ, СТРАХ И БИОЛОШКА УКОЧЕНОСТ ДОВЕШЋЕ НАС ДО ТОТАЛНЕ ПРОПАСТИ И ОЗБИЉНОГ ЈЕДНОУМЉА НА РЕЛАЦИЈИ ДОДИК - ИВАНИЋ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хисторy

24.01.2016 21:01

И Тома је био у Савјету Европе, добио упутства, и сад је председник Србије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЕЕ МИХАЈЛО

25.01.2016 06:19

Отиђи неђе мало проходај,види мало нормална свијета,сиђи који дан из те вукојебине.Можеш ти то ,нетреба ти зато никакав ВОЖД Ајде неће ти се ништа десити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

25.01.2016 07:05

@Михаило, јеси ли Ти онај спијун из Америке из "Србске Војске Спаса"? Све несто гледам по нету, па ти си издајица, слузис масонима и заговарас рат медју брацом православцима...

ОДГОВОРИТЕ