Bosić na sjednici PS Savjeta Evrope

Predsjednik SDS i zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog vijeća Parlamentarne skupštine BiH Mladen Bosić otputovao je danas u Strazbur, gdje će učestvovati u radu Parlamentarne skupštine Savjeta Evrope.

Republika Srpska 24.01.2016 | 17:39
Bosić na sjednici PS Savjeta Evrope

Bosić se nalazi u delegaciji Parlamentarne skupštine BiH pri Parlamentarnoj skupštini Savjeta Evrope, a tokom prošle godine bio je i jedan od potpredsjednika PS SE, koji je i predsjedavao sjednicama Parlamentarne skupštine Savjeta Evrope. 

Skupštinsko zasjedanje u  Strazburu počinje 25, januara i traje do 29. januara. 

Kako je programom rada predviđeno, na samom otvaranju zasjedanja biće obavljen izbor predsjednika i potpredsjednika Skupštine, te imenovani članovi komiteta, nakon čega je planirana diskusija o borbi protiv međunarodnog terorizma uz poštivanje standarda i vrijednosti Savjeta  Evrope, kao i rasprava po izvještaju o aktivnostima Biroa i Stalnog komiteta Parlamentarne skupštine Savjeta Evrope.
 
Članovi PSVE raspravljat će i o nelegalnim migracijama kroz Mediteran, stranim borcima u Siriji i organiziovanim zločinima, te o zahtjevu za status partnera za demokratiju koji je ovoj skupštini podnio parlament Jordana, kao i o uvođenju sankcija protiv parlamentaraca, a programom je predviđena i rasprava o situaciji na Kosovu i ulozi Savjeta Evrope u vezi s tim.

Komentari / 13

Ostavite komentar
Name

hahah

24.01.2016 16:55

Je li otisla i Milica Markovic? :-D

ODGOVORITE
Name

Geak

24.01.2016 16:56

Sta ima srpsko pucanstvo od toga, sta imaju njegovi glasaci od toga???? NISTA!!!!

ODGOVORITE
Name

Pera

24.01.2016 17:26

Imamo bratko, sve one kredite koje su nam dali... A ti glasaj za milu pa će on opet pare svome kumu dati..

Name

Михаило Микић

24.01.2016 17:46

ГЕАК,ти си у праву али многи у БиХ немају очи да истину виде нити закржљалим умом својим могу ту истину да схвате!

Name

Ja

25.01.2016 07:04

Mihailo, jesi li Ti onaj spijun iz Amerike iz "Srbske Vojske Spasa"? Sve nesto gledam po netu, pa ti si izdajica, sluzis masonima i zagovaras rat medju bracom pravoslavcima...

Name

Milojko

24.01.2016 17:43

Bravo gospodine Bosiću. Muka ovim SNSD-ovcima što tamo nema njihovih voljenih Dodika , bjeločizmice, papka Stevandića i njemu sličnih papaka.Oni mogu samo da sklapaju ugovore o sporazumjevanju sa kojekakvim delegacijama iz Kine, Rusije, Izraela, i Sjeverne Koreje.Neidu dalje od Banjaluke, za njih je Evropa misaona imenica.

ODGOVORITE
Name

Cccc

24.01.2016 18:34

Ludi Milojko ne diraj Stevandica pravog srbina i covjeka koji se nije prodao i koji nije prodao RS za saku vlasti i par stotina KM.

Name

re Milojko

24.01.2016 18:55

Delegacije iz Kine, Rusije ili Izraela su mnogo znacajnije nego kompletan evropski parlament. To sto ti vidis da tamo sjedi g-din Bosic za tebe je vrhunac svega u zivotu.

Name

jokjok

24.01.2016 19:28

Ima da nam porastu plate i penzije!

ODGOVORITE
Name

DE GOTHIA

24.01.2016 20:16

KADA SE BOSIĆ VRATI SA SLUŽBENOG PUTA, KAKO JAVLJA "RADIO MILEVA", ONAJ POSLANIK SDS U NARODNOJ SKUPŠTINI, MISLIM DA SE PREZIVA MAKSIMOVIĆ I DA JE DIREKTOR DOMA ZDRAVLJA U BJELJINI, VEĆ ĆE SJEDITI U POSLANIČKOM KLUBU PDP-a - JER POD SVAKU CIJENU HOĆE DA BUDE GRADONAČELNIK BJELJINE..., A NAVODNO BOSIĆ BRANI SVOGA MIĆU MIĆIĆA I KANDIDUJE GA ZA JOŠ JEDAN MANDAT... AKO SE OVAKO NASTAVE IGRATI VATROM SVE OVE NEOBRAZOVANE, UMIŠLJENE I DOBRO UGOJENE NAVODNE VELIČINE STOGODIŠNJEG OPOZICIJONOG NERADA I NE BUDE HITNIH I OZBILJNIH KADROVSKIH PROMJENA DO SLEDEĆIH IZBORA, SDS NEĆE VIŠE BITI PARLAMENTARNA STRANKA U REPUBLICI SRPSKOJ, KAO STO VIŠE SDS NEMA NI POSLANIČKI KLUB U SKUPŠTINI GRADA BANJA LUKA!!!!... BOSIĆU, PROBUDI SE!!! SFOR I NATO NIJE MOGAO NISTA SDS-u, A TVOJI PROMAŠENI KADROVI I TVOJA NEODLUČNOST, STRAH I BIOLOŠKA UKOČENOST DOVEŠĆE NAS DO TOTALNE PROPASTI I OZBILJNOG JEDNOUMLJA NA RELACIJI DODIK - IVANIĆ...

ODGOVORITE
Name

History

24.01.2016 21:01

I Toma je bio u Savjetu Evrope, dobio uputstva, i sad je predsednik Srbije.

ODGOVORITE
Name

EE MIHAJLO

25.01.2016 06:19

Otiđi neđe malo prohodaj,vidi malo normalna svijeta,siđi koji dan iz te vukojebine.Možeš ti to ,netreba ti zato nikakav VOŽD Ajde neće ti se ništa desiti.

ODGOVORITE
Name

Ja

25.01.2016 07:05

@Mihailo, jesi li Ti onaj spijun iz Amerike iz "Srbske Vojske Spasa"? Sve nesto gledam po netu, pa ti si izdajica, sluzis masonima i zagovaras rat medju bracom pravoslavcima...

ODGOVORITE