Вучић и Љајић иду заједно на изборе

Српска напредна странка и Социјалдемократска партија изаћи ће заједно на републичке и покрајинске изборе, изјавио је предсједник напредњака Александар Вучић, те истакао како је СДПС Расма Љајића у овом тренутку најзначајнији партнер напредњака.

Србија 24.01.2016 | 14:31
Вучић и Љајић иду заједно на изборе

Вучић је на конференцији за новинаре након састанка с представништвом СДПС-а казао како су разговарали о томе што треба урадити за Србију, а не о томе кога и како да мрзе.

Када је ријеч о будућности Србије, по њиховом мишљењу, најважнији је економски развој те да се обаве сви послови који ће Србију до краја 2019. довести пред врата ЕУ, преноси Тањуг.

"Ићи ћемо заједно на републичке и покрајинске изборе, а препоручити ћемо општинским и градским одборима да заједно иду на локалне изборе. Установили смо основне циљеве ако добијемо подршку грађана Србије и Војводине",истакао је Вучић те додао да ће водити позитивну кампању.

Нагласио је како је циљ да свака година, буде година економског раста те да се незапосленост у наредне двије године спусти испод 15 одсто.

Коментари / 0

Оставите коментар