Младеж јој експлодирао: Иза младежа 3 тумора

Сем Дејвис (31) је, сазнавши да је трудна, постала најсрећнија жена на свету. Међутим, понекад се дешавало да је младеж на челу мало засмета и засврби, али ништа то није сматрала претерано озбиљним. Све док јој у петом месецу трудноће он није експлодирао на лицу.

Свијет 24.01.2016 | 10:51
Младеж јој експлодирао: Иза младежа 3 тумора

Тада су је хоспитализовали, током чега су лекари открили три смртоносна тумора у позадини тог младежа. Тачније, били су бенигни и у медицини су се називали хемангиомима.

Лекари су рекли да је ће тај младеж увек бити на лицу, и да је нормално да се он мења током трудноће, најчешће због убрзаног пулса.

У 32. недељи трудноће је експодирао и свуда по њеном лицу се појавила локва крви. Након што су је одвезли у болницу, сви су се договорили да је операција хитно потребна. Младеж је био центар многих тумора, а лекари су пронашли и неколико канцерогених ћелија.

Лечила се емболизацијом, где се убризгава посебна супстанца која блокира ширење канцерогених ћелија и убија их. После такве четири терапије, било јој је доста боље.

Тренутно се госпођа Дејвис сјајно опоравља и време проводи са својим сином и четири преостале ћерке.

"Још не могу да верујем да сам због, наизглед, једноставног младежа замало завршила као монтрума", рекла је Сем и даље у чуду.

Сем Дејвис је научила да живи са младежом на челу од почетка детињства, али никада није мислила да ће се то завршити "експлозијом".

Извор: Србија данас

Коментари / 0

Оставите коментар