Mladež joj eksplodirao: Iza mladeža 3 tumora

Sem Dejvis (31) je, saznavši da je trudna, postala najsrećnija žena na svetu. Međutim, ponekad se dešavalo da je mladež na čelu malo zasmeta i zasvrbi, ali ništa to nije smatrala preterano ozbiljnim. Sve dok joj u petom mesecu trudnoće on nije eksplodirao na licu.

Svijet 24.01.2016 | 10:51
Mladež joj eksplodirao: Iza mladeža 3 tumora

Tada su je hospitalizovali, tokom čega su lekari otkrili tri smrtonosna tumora u pozadini tog mladeža. Tačnije, bili su benigni i u medicini su se nazivali hemangiomima.

Lekari su rekli da je će taj mladež uvek biti na licu, i da je normalno da se on menja tokom trudnoće, najčešće zbog ubrzanog pulsa.

U 32. nedelji trudnoće je ekspodirao i svuda po njenom licu se pojavila lokva krvi. Nakon što su je odvezli u bolnicu, svi su se dogovorili da je operacija hitno potrebna. Mladež je bio centar mnogih tumora, a lekari su pronašli i nekoliko kancerogenih ćelija.

Lečila se embolizacijom, gde se ubrizgava posebna supstanca koja blokira širenje kancerogenih ćelija i ubija ih. Posle takve četiri terapije, bilo joj je dosta bolje.

Trenutno se gospođa Dejvis sjajno oporavlja i vreme provodi sa svojim sinom i četiri preostale ćerke.

"Još ne mogu da verujem da sam zbog, naizgled, jednostavnog mladeža zamalo završila kao montruma", rekla je Sem i dalje u čudu.

Sem Dejvis je naučila da živi sa mladežom na čelu od početka detinjstva, ali nikada nije mislila da će se to završiti "eksplozijom".

Izvor: Srbija danas

Komentari / 0

Ostavite komentar