Представљена Права историја свијета

Књига "Права историја света" аутора портала Њуз.нет има неопходну дозу блесавости, духовитости и интелигенције, казао је новинар Зоран Кесић на представљању те књиге у Београду у петак увече.

Свијет 23.01.2016 | 08:10
Представљена Права историја свијета

Кесић је, препоручујући књигу за читање, рекао и да се у "Правој историји света" налази све оно због чега воли портал Њуз.нет и његове ауторе.

Новинар Драгољуб Петровић је рекао да му се чини да у "Правој историји света" фале поједини делови историје. „Ако очекујете да ћете из ове књиге видети зезање неких људи који су вам драги или нису, нећете. Видећете зезање сиротог Мојсија“, навео је Петровић.

У најави промоције књиге "Права историја света" аутори су поручили да је њихово дело и до 32 одсто тачније од других историја.

Извор: Н1

 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

цекај сад

23.01.2016 07:40

Зар "права историја света" није бар хиљаду пута до сад написана? Кад год се "убила" (окупирала) једна дрзава или континент "права" историја је писана.Ста ли се јос ново има процитати?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михаило Микић

23.01.2016 16:24

Са комунизмом као ударном песницом Новог свјетског поретка,Новог само пи инену своме а старог по његовој мржњи према Богу и човјеку, прена истини Христовиј и правди Божијој све се мења и све нови пичиње. ИСТОРИЈА СВИЈЕТА КОД СОВЈЕТА ПОЧИЊЕ ДОЛАСКОМ ЛЕЊИНА НА ВЛАСТ, ЗАТИМ СТАЉИНА, ГОРБАЧОВА ИТД. А КОД БИВШИ ЈУГОСЛАВЕНА НОВА ЕРА ПИЧИЊЕ ДОЛАСКОМ ТИТА НА ЧЕЛО ПАРТИЈЕ,У КИНИ ДОЛАСКОМ МАО ЦЕ ТУНГА, У ИТАЛИЈИ МУСОЛИНИЈА, У ЊЕМАЧКОЈ ХИТЛЕРА ИТД. ЧОВЈЕЧАНСТВУ ЗАТО ВИШЕ НИСУ ПОТРЕБНИ ЛАЖНИ СПАСИТЕЉИ,ИМАМО ЈЕДНОГ ПРАВОГ СТАРОГ СРБСКОГ РОЂАКА ГОСПОДА НАШЕГ ИСУСА ХРИСТА ВЕЋ ЧОВЈЕЧАНСТВУ СУ ПОТРЕБНЕ НАРОДНЕ СЛУГЕ КОЈИ ЋЕ СЛУЖИТИ СВОМЕ НАРОДУ ДУХОМ ИСТИНЕ И ПИШТЕЊА А НЕ ОД ЊЕГА ПРЕВАРАМА И ЛОПОВЛУКОМ ЖИВЈЕТИ!

Name

xxл

23.01.2016 18:16

А ти Микићу као волиш Бога и човјека? Ти си човјече пун мржње према свему што није српско и што није на линији твог србославља. Ти дижеш у небо фашистичке слуге као што је онај јадни четнички генерал који није био дорастао ни времену ни задатку. Ти мрзиш све нас који не мислимо и нисмо болесни као ти. Твојих коментара пуних мржње је овдје на претек. Шта си ти учинио за овај напаћени народ осим што сијеш мржњу на све стране. Наровно да се борба за обесправљеног човјека зове КОМУНИЗАМ. Кад су се партије десне оријентације бориле за малог човјека, никад. Е зато мали човјек кад му дојади десничарско млаћење празне сламе узме ствар у своје руке па потјера оне који краду и отимају од њега. А теби што си на страни капиталистичких звијери и не видиш даље од слова СРБ није нико крив, већ твоја сујета с којом нећеш да се суочиш и погледаш истини у очи.

Name

Ре.Микиц

23.01.2016 20:08

У Титовој Yуги сви смо били Богови,јер смо имали нормалан зивот,послове плате пензије и све остало то јест достојан зивот.Ста имамо сада биједнице

ОДГОВОРИТЕ