Predstavljena Prava istorija svijeta

Knjiga "Prava istorija sveta" autora portala Njuz.net ima neophodnu dozu blesavosti, duhovitosti i inteligencije, kazao je novinar Zoran Kesić na predstavljanju te knjige u Beogradu u petak uveče.

Svijet 23.01.2016 | 08:10
Predstavljena Prava istorija svijeta

Kesić je, preporučujući knjigu za čitanje, rekao i da se u "Pravoj istoriji sveta" nalazi sve ono zbog čega voli portal Njuz.net i njegove autore.

Novinar Dragoljub Petrović je rekao da mu se čini da u "Pravoj istoriji sveta" fale pojedini delovi istorije. „Ako očekujete da ćete iz ove knjige videti zezanje nekih ljudi koji su vam dragi ili nisu, nećete. Videćete zezanje sirotog Mojsija“, naveo je Petrović.

U najavi promocije knjige "Prava istorija sveta" autori su poručili da je njihovo delo i do 32 odsto tačnije od drugih istorija.

Izvor: N1

 

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

cekaj sad

23.01.2016 07:40

Zar "prava istorija sveta" nije bar hiljadu puta do sad napisana? Kad god se "ubila" (okupirala) jedna drzava ili kontinent "prava" istorija je pisana.Sta li se jos novo ima procitati?

ODGOVORITE
Name

Михаило Микић

23.01.2016 16:24

Са комунизмом као ударном песницом Новог свјетског поретка,Новог само пи инену своме а старог по његовој мржњи према Богу и човјеку, прена истини Христовиј и правди Божијој све се мења и све нови пичиње. ИСТОРИЈА СВИЈЕТА КОД СОВЈЕТА ПОЧИЊЕ ДОЛАСКОМ ЛЕЊИНА НА ВЛАСТ, ЗАТИМ СТАЉИНА, ГОРБАЧОВА ИТД. А КОД БИВШИ ЈУГОСЛАВЕНА НОВА ЕРА ПИЧИЊЕ ДОЛАСКОМ ТИТА НА ЧЕЛО ПАРТИЈЕ,У КИНИ ДОЛАСКОМ МАО ЦЕ ТУНГА, У ИТАЛИЈИ МУСОЛИНИЈА, У ЊЕМАЧКОЈ ХИТЛЕРА ИТД. ЧОВЈЕЧАНСТВУ ЗАТО ВИШЕ НИСУ ПОТРЕБНИ ЛАЖНИ СПАСИТЕЉИ,ИМАМО ЈЕДНОГ ПРАВОГ СТАРОГ СРБСКОГ РОЂАКА ГОСПОДА НАШЕГ ИСУСА ХРИСТА ВЕЋ ЧОВЈЕЧАНСТВУ СУ ПОТРЕБНЕ НАРОДНЕ СЛУГЕ КОЈИ ЋЕ СЛУЖИТИ СВОМЕ НАРОДУ ДУХОМ ИСТИНЕ И ПИШТЕЊА А НЕ ОД ЊЕГА ПРЕВАРАМА И ЛОПОВЛУКОМ ЖИВЈЕТИ!

Name

xxl

23.01.2016 18:16

A ti Mikiću kao voliš Boga i čovjeka? Ti si čovječe pun mržnje prema svemu što nije srpsko i što nije na liniji tvog srboslavlja. Ti dižeš u nebo fašističke sluge kao što je onaj jadni četnički general koji nije bio dorastao ni vremenu ni zadatku. Ti mrziš sve nas koji ne mislimo i nismo bolesni kao ti. Tvojih komentara punih mržnje je ovdje na pretek. Šta si ti učinio za ovaj napaćeni narod osim što siješ mržnju na sve strane. Narovno da se borba za obespravljenog čovjeka zove KOMUNIZAM. Kad su se partije desne orijentacije borile za malog čovjeka, nikad. E zato mali čovjek kad mu dojadi desničarsko mlaćenje prazne slame uzme stvar u svoje ruke pa potjera one koji kradu i otimaju od njega. A tebi što si na strani kapitalističkih zvijeri i ne vidiš dalje od slova SRB nije niko kriv, već tvoja sujeta s kojom nećeš da se suočiš i pogledaš istini u oči.

Name

Re.Mikic

23.01.2016 20:08

U Titovoj Yugi svi smo bili Bogovi,jer smo imali normalan zivot,poslove plate penzije i sve ostalo to jest dostojan zivot.Sta imamo sada bijednice

ODGOVORITE