Гдје ће ти душа Мирославе Илићу?

Девин Антоновић,наводни ванбрачни син славуја из Мрчајеваца Мирослава Илића, гостовао је у емисији "Гранд магазин" у којој је најавио да че од певача тражити судким путем да уради ДНК тест, јер жели да коначно сазна ко је његов отац, пошто се нагађа да он није певачев наследник.

Србија 23.01.2016 | 07:30
Гдје ће ти душа Мирославе Илићу?

Он је истакао да му се не допадају његове изјаве, које је медијима давао протеклих дана.

"Ја сам овде дошао на одмор, да обиђем породицу и пријатеље. Данима се много тога пише, али мене ништа не дотиче", рекао је Девин и наставио:

"Мирослав изгледа неће да се ово све на леп начин заврши. Он је заменио културу и лепо васпитање за слабости".

Антоновић је најавио да че ангажовати адвоката како би доказао да је Мирослав његов отац.

"Он ће платити за све што је рекао. Ми ћемо ову причу да истерамо до краја и да истина изађе на видело. Ја нисам из шуме дошао овде. Ја сам лекар, имам две фирме, не треба ми ништа сем истине. Треба ми само ДНК тест", рекао је Девин и додао:

"Сада испада да смо ми луди, све измишљамо. Ми треба да се бранимо од његових напада. То није у реду. Нападе на себе могу да поднесем, али кад неко нападне моју мајку или Брену, која ми је као друга мајка, то не могу. Као да ме неко убо ножем", рекао је Дервин.

Послушајте шта је још испричао Антоновић:

Извор: Информер

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

бајин пријатељ

23.01.2016 08:34

Илиц је велки пријатељ баје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михаило Микић

23.01.2016 16:35

ДНК треба увести као обавезни начин утврђивања очинства сваке ново рођене бебе у СРБији, па нека се жене тада слободно воле скиме год хоће, а не овако да други јадну дјецу прави која после пате због тога што незнају Оца свога, а мзшкарци туђу дјецу да хране мислећи да су њихова! АЛИ ТО ЈЕ СЕВАП!

Name

глисо

23.01.2016 08:35

Ово није рекција Мирослава из Србије из Сумадије ово је рекција Мирослава пјеваца.Моја професија је била угоститељство а зивим у Њемацкој тако да по професији сам имао контакте са музицарима и естрадом.Кад сам радио у Ју.то су биле низе категорије односно кафански музицари,а у Њемацкој су били естрада из бивсе Југославије.Заједницко им је свима да сто висе одеру околину и сараднике са продајом магле и хонорара.Музицари из кафане се гребу од гостиу тако да њихова лицна потросња је равна нули. Естрада која иде у диаспору ради исто тако ако аразманом добију храну и сместај ако нема аразмана иду индивидуално онда онда је то гребање по категоријама,Муска естрада налази неке насе јаднице и они се увале код њих са преноцистом са храном возњом до других објеката за то приватно сто оне им дају.Зенска естрада налази зртве у мало вевим категоријама насим приватницима у диаспори на сваких сто километара је други фананциер за надокнаду у кревету. Тако ми је познато следеце где наса позната Дама наступа тај њен пратилац мора да добро отвори кесу а за кревет је у Хотелима високе категорије у Хилтону.Ово наведено је правило свих који додју у диаспору само сам знао једног естрадног пјеваца који је и потросијо и неком платио пице али назалост он је давно умро то је Тома Здравковиц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саво

23.01.2016 09:33

Ајд се ти врати у основну школу и научи писати, а немој овдје памет просипати...

Name

Xx

24.01.2016 08:56

Илић само показује колико је мали човјек и ограничен. Ово је фин дечко, не тражи ништа сем сто жели да зна и има своје поријекло. Личи на њега и бољи је човјек Мирослав части Бају и сутановце, а заборавља сина који фин човјек. Гледао сам такодје то да се естрада тамо стисне, да је то жалосно гледати.

Name

дд

23.01.2016 09:31

Мама се мало по..бала па сад се сјетила.. Подршка Мирославу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

црв мирослав

23.01.2016 14:49

Твој коментар или је диктирао лицно црв из Мрцајеваца или си и сам своје дјете оставио.Црв из Мрцајеваца се хвалио како је лопову Сутановцу плати сат од 15 000 евра а сину родјеном није ни јабуку купио. За то постоји суд у овом слуцају му не мозе помоци лопов Сутановац јер овај децко је УСА дрзављанин. Сваки цовјек треба да има парава а тек како дјеција права морају да буду застицена. Ти будалетино требас у затвор заједно са кисном глистом из Мрцајеваца.

Name

Брле

23.01.2016 11:24

Девине, само ако те буде бранио Додиков адвокат, можда да добијеш одштету, али било ко други, нема ништа од тога. Мирослав је сада у пензији и нема тих пара да би могао давати алиментацију, једино ако си болестан.

ОДГОВОРИТЕ