Gdje će ti duša Miroslave Iliću?

Devin Antonović,navodni vanbračni sin slavuja iz Mrčajevaca Miroslava Ilića, gostovao je u emisiji "Grand magazin" u kojoj je najavio da če od pevača tražiti sudkim putem da uradi DNK test, jer želi da konačno sazna ko je njegov otac, pošto se nagađa da on nije pevačev naslednik.

Srbija 23.01.2016 | 07:30
Gdje će ti duša Miroslave Iliću?

On je istakao da mu se ne dopadaju njegove izjave, koje je medijima davao proteklih dana.

"Ja sam ovde došao na odmor, da obiđem porodicu i prijatelje. Danima se mnogo toga piše, ali mene ništa ne dotiče", rekao je Devin i nastavio:

"Miroslav izgleda neće da se ovo sve na lep način završi. On je zamenio kulturu i lepo vaspitanje za slabosti".

Antonović je najavio da če angažovati advokata kako bi dokazao da je Miroslav njegov otac.

"On će platiti za sve što je rekao. Mi ćemo ovu priču da isteramo do kraja i da istina izađe na videlo. Ja nisam iz šume došao ovde. Ja sam lekar, imam dve firme, ne treba mi ništa sem istine. Treba mi samo DNK test", rekao je Devin i dodao:

"Sada ispada da smo mi ludi, sve izmišljamo. Mi treba da se branimo od njegovih napada. To nije u redu. Napade na sebe mogu da podnesem, ali kad neko napadne moju majku ili Brenu, koja mi je kao druga majka, to ne mogu. Kao da me neko ubo nožem", rekao je Dervin.

Poslušajte šta je još ispričao Antonović:

Izvor: Informer

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

bajin prijatelj

23.01.2016 08:34

Ilic je velki prijatelj baje.

ODGOVORITE
Name

Михаило Микић

23.01.2016 16:35

ДНК треба увести као обавезни начин утврђивања очинства сваке ново рођене бебе у СРБији, па нека се жене тада слободно воле скиме год хоће, а не овако да други јадну дјецу прави која после пате због тога што незнају Оца свога, а мзшкарци туђу дјецу да хране мислећи да су њихова! АЛИ ТО ЈЕ СЕВАП!

Name

gliso

23.01.2016 08:35

Ovo nije rekcija Miroslava iz Srbije iz Sumadije ovo je rekcija Miroslava pjevaca.Moja profesija je bila ugostiteljstvo a zivim u Njemackoj tako da po profesiji sam imao kontakte sa muzicarima i estradom.Kad sam radio u Ju.to su bile nize kategorije odnosno kafanski muzicari,a u Njemackoj su bili estrada iz bivse Jugoslavije.Zajednicko im je svima da sto vise oderu okolinu i saradnike sa prodajom magle i honorara.Muzicari iz kafane se grebu od gostiu tako da njihova licna potrosnja je ravna nuli. Estrada koja ide u diasporu radi isto tako ako arazmanom dobiju hranu i smestaj ako nema arazmana idu individualno onda onda je to grebanje po kategorijama,Muska estrada nalazi neke nase jadnice i oni se uvale kod njih sa prenocistom sa hranom voznjom do drugih objekata za to privatno sto one im daju.Zenska estrada nalazi zrtve u malo vevim kategorijama nasim privatnicima u diaspori na svakih sto kilometara je drugi fanancier za nadoknadu u krevetu. Tako mi je poznato sledece gde nasa poznata Dama nastupa taj njen pratilac mora da dobro otvori kesu a za krevet je u Hotelima visoke kategorije u Hiltonu.Ovo navedeno je pravilo svih koji dodju u diasporu samo sam znao jednog estradnog pjevaca koji je i potrosijo i nekom platio pice ali nazalost on je davno umro to je Toma Zdravkovic.

ODGOVORITE
Name

Savo

23.01.2016 09:33

Ajd se ti vrati u osnovnu školu i nauči pisati, a nemoj ovdje pamet prosipati...

Name

Xx

24.01.2016 08:56

Ilić samo pokazuje koliko je mali čovjek i ograničen. Ovo je fin dečko, ne traži ništa sem sto želi da zna i ima svoje porijeklo. Liči na njega i bolji je čovjek Miroslav časti Baju i sutanovce, a zaboravlja sina koji fin čovjek. Gledao sam takodje to da se estrada tamo stisne, da je to žalosno gledati.

Name

dd

23.01.2016 09:31

Mama se malo po..bala pa sad se sjetila.. Podrška Miroslavu.

ODGOVORITE
Name

crv miroslav

23.01.2016 14:49

Tvoj komentar ili je diktirao licno crv iz Mrcajevaca ili si i sam svoje djete ostavio.Crv iz Mrcajevaca se hvalio kako je lopovu Sutanovcu plati sat od 15 000 evra a sinu rodjenom nije ni jabuku kupio. Za to postoji sud u ovom slucaju mu ne moze pomoci lopov Sutanovac jer ovaj decko je USA drzavljanin. Svaki covjek treba da ima parava a tek kako djecija prava moraju da budu zasticena. Ti budaletino trebas u zatvor zajedno sa kisnom glistom iz Mrcajevaca.

Name

Brle

23.01.2016 11:24

Devine, samo ako te bude branio Dodikov advokat, možda da dobiješ odštetu, ali bilo ko drugi, nema ništa od toga. Miroslav je sada u penziji i nema tih para da bi mogao davati alimentaciju, jedino ako si bolestan.

ODGOVORITE