Агуеро је ту, долази Гвардиола, само се чека Меси!

Кум бургија на трансферу за историју! Ако неко може да доведе Месија, онда је то Манчестер Сити!

Фудбал 24.01.2016 | 22:00
Агуеро је ту, долази Гвардиола, само се чека Меси!

Манчестер Сити већ годинама има мегаломански план да уједини Пепа Гвардиолу и Лионела Месија. Уосталом, када су Феран Соријано и Ћики Бегристајн стигли у Сити пре неколико година на директорске функције, пред њих је као приоритет постављен задатак да доведу Месија и Гвардиолу.

Соријано и Бегиристајн су годинама радили у Барселони и били најбољи сведоци сјајне сарадње Месија и Гвардиоле па су знали какав их задатак очекује.

У једном делу задатка су практично успели. Недостаје само званична потврда, али више нико и не оставља дилему да ће се Гвардиола наредног лета преселити уз Манчестер Сити. Сада остаје тежи део задатка. Убедити Месија.

У ту сврху је укључен и Месијев најбољи пријатељ и кум Серхио Агуеро. Иако се последњих година очекивало да Аргентинци заиграју у тандему за Барселону, сада је више вероватна опција да се уједине у клубу из Манчестера.
„Већ зна да немамо плажу и да већину времена после тренинга и утакмица проводимо кући. Играмо утакмице на свака три дана и живимо у ритму једи - спавај, па нам лоша клима и није толико битна. Зато сам му рекао да је Манчестер идеалан град да се дружимо и играмо фудбал“, рекао је Агуеро.

Меси за сада не даје никакве назнаке да ће напустити Барселону, али ако се укаже и најмања шанса, чини се да ће Манчестер Сити стајати први у реду и имати јаче адуте од осталих клубова. Грађани могу да понуде Месију много тога што други не могу, а Агуеро и Гвардиола су јаки штихови у рукама...

Коментари / 0

Оставите коментар