Aguero je tu, dolazi Gvardiola, samo se čeka Mesi!

Kum burgija na transferu za istoriju! Ako neko može da dovede Mesija, onda je to Mančester Siti!

Fudbal 24.01.2016 | 22:00
Aguero je tu, dolazi Gvardiola, samo se čeka Mesi!

Mančester Siti već godinama ima megalomanski plan da ujedini Pepa Gvardiolu i Lionela Mesija. Uostalom, kada su Feran Sorijano i Ćiki Begristajn stigli u Siti pre nekoliko godina na direktorske funkcije, pred njih je kao prioritet postavljen zadatak da dovedu Mesija i Gvardiolu.

Sorijano i Begiristajn su godinama radili u Barseloni i bili najbolji svedoci sjajne saradnje Mesija i Gvardiole pa su znali kakav ih zadatak očekuje.

U jednom delu zadatka su praktično uspeli. Nedostaje samo zvanična potvrda, ali više niko i ne ostavlja dilemu da će se Gvardiola narednog leta preseliti uz Mančester Siti. Sada ostaje teži deo zadatka. Ubediti Mesija.

U tu svrhu je uključen i Mesijev najbolji prijatelj i kum Serhio Aguero. Iako se poslednjih godina očekivalo da Argentinci zaigraju u tandemu za Barselonu, sada je više verovatna opcija da se ujedine u klubu iz Mančestera.
„Već zna da nemamo plažu i da većinu vremena posle treninga i utakmica provodimo kući. Igramo utakmice na svaka tri dana i živimo u ritmu jedi - spavaj, pa nam loša klima i nije toliko bitna. Zato sam mu rekao da je Mančester idealan grad da se družimo i igramo fudbal“, rekao je Aguero.

Mesi za sada ne daje nikakve naznake da će napustiti Barselonu, ali ako se ukaže i najmanja šansa, čini se da će Mančester Siti stajati prvi u redu i imati jače adute od ostalih klubova. Građani mogu da ponude Mesiju mnogo toga što drugi ne mogu, a Aguero i Gvardiola su jaki štihovi u rukama...

Komentari / 0

Ostavite komentar