Банетових 10 година на Стамфорд Бриџу...!

Челси је моја кућа! Од доласка на Стамфорд Бриџ српски фудбалер са Челсијем је освојио Лигу шампиона, Лигу Европе, две титуле у Премијер лиги, три ФА купа, Лига куп и енглески Суперкуп!

Фудбал 24.01.2016 | 21:20
Банетових 10 година на Стамфорд Бриџу...!

Када је у јануару 2008. стигао у лондонски Челси, тешко да је Бранислав Ивановић баш могао да замисли да ће се задржати готово деценију на Стамфорд Бриџу. Па ипак, данас је потписао нови уговор до лета 2017. и ући ће у 10. годину боравка у Челсијевој породици.

“Веома сам срећан што остајем у Челсију још једну сезону. После осам година ово је мој дом и не постоји ниједно друго место где би радије играо фудбал“, рекао је Ивановић после потписивања новог уговора.

Управа лондонског клуба и када је српски дефанзивац у питању задржала принципијелан став да играчима старијим од 30 година нуди продужетак сарадње за само 12 месеци.

“Уживао сам у сваком тренутку од доласка у клуб и решен сам да помогнем екипи да оствари добре резултате у наредном периоду“, додао је Ивановић.

Колико је Ивановић значајан за Челси сведочи и податак да је од ове сезоне заменик капитена.

Од доласка на Стамфорд Бриџ српски фудбалер са Челсијем је освојио Лигу шампиона, Лигу Европе, две титуле у Премијер лиги, три ФА купа, Лига куп и енглески Суперкуп.

У поменутом периоду у дресу Челсија одиграо је 341 утакмицу и постигао 32 гола.

Коментари / 0

Оставите коментар