Banetovih 10 godina na Stamford Bridžu...!

Čelsi je moja kuća! Od dolaska na Stamford Bridž srpski fudbaler sa Čelsijem je osvojio Ligu šampiona, Ligu Evrope, dve titule u Premijer ligi, tri FA kupa, Liga kup i engleski Superkup!

Fudbal 24.01.2016 | 21:20
Banetovih 10 godina na Stamford Bridžu...!

Kada je u januaru 2008. stigao u londonski Čelsi, teško da je Branislav Ivanović baš mogao da zamisli da će se zadržati gotovo deceniju na Stamford Bridžu. Pa ipak, danas je potpisao novi ugovor do leta 2017. i ući će u 10. godinu boravka u Čelsijevoj porodici.

“Veoma sam srećan što ostajem u Čelsiju još jednu sezonu. Posle osam godina ovo je moj dom i ne postoji nijedno drugo mesto gde bi radije igrao fudbal“, rekao je Ivanović posle potpisivanja novog ugovora.

Uprava londonskog kluba i kada je srpski defanzivac u pitanju zadržala principijelan stav da igračima starijim od 30 godina nudi produžetak saradnje za samo 12 meseci.

“Uživao sam u svakom trenutku od dolaska u klub i rešen sam da pomognem ekipi da ostvari dobre rezultate u narednom periodu“, dodao je Ivanović.

Koliko je Ivanović značajan za Čelsi svedoči i podatak da je od ove sezone zamenik kapitena.

Od dolaska na Stamford Bridž srpski fudbaler sa Čelsijem je osvojio Ligu šampiona, Ligu Evrope, dve titule u Premijer ligi, tri FA kupa, Liga kup i engleski Superkup.

U pomenutom periodu u dresu Čelsija odigrao je 341 utakmicu i postigao 32 gola.

Komentari / 0

Ostavite komentar