Брчко: Младић изгубио живот у претицању

У тешкој саобраћајниј несрећи која се догодила вечерас на локалном путу Брчко-Маоча у насељу Горњи Рахић, у којој су учествовали путничко и теретно моторно возило, једно лице је смртно страдало док је друго задобило лакше тјелесне повреде, потврдио је на лицу мјеста портпарол Полиције дистрикта Халид Емкић.

Босна и Херцеговина 22.01.2016 | 22:50
Брчко: Младић изгубио живот у претицању

„У овој саобраћајној незгоди путничко мотоно возило је, крећући се из правца Маоче ка Брчком, приликом опретицања остварило контакт с теретним моторним возилом и слетило с пута, прошло кроз једно двориште и завршило на крову у њиви. У возилу су се налазила два мушкарца: један је смртно страдао, други је задобио лакше тјелесне повреде", објаснио је Емкић.

Из смрсканог БМВ-а који је од силине удара након слијетања с пута преполовио стуб уличног освјетљења, узвучена су тијела настрадалог и повријеђеног и превезена у брчански Здравствени центар, а увиђај је уз присуство дежурног тужиоца обавила Полиција дистрикта.

Незванично, лакше је повријеђен 20-годишњи Елвис Џафић који је био на мјесту сувозача, а идентитет погинулог возача који је годину дана млађи, још није утврђен.

Оба настрадала су из насеља Прутаче на подручју Брчко дистрикта.

БН ТВ

Коментари / 0

Оставите коментар