Зеница: Избоден пред људима у трговини

Полиција је покренула потрагу за двојицом бјегунаца, који су у једној трговини у Зеници изболи двадесетчетворогодишњег Зеничанина М.Е., а који је током тог напада тешко повријеђен.

Босна и Херцеговина 22.01.2016 | 20:28
Зеница: Избоден пред људима у трговини

Према ријечима извора упућеног у истрагу, овај крвави инцидент догодио се у четвртак навече, када су младићу на улици пришла двојица мушкараца, а потом га, након краће свађе, напала и физички.

"М.Е. је потом почео да бјежи од нападача и умакао је у мини-маркет, у насељу Црквице. Али, они нису посустали и дотрчали су за њим, те су га, пред очима радница и купаца који су били у трговини, ножем уболи два пута, и то једном у руку, а други пут у раме", открива наш извор упућен у детаље истраге.

Незванично сазнајемо да је идентитет нападача познат полицији и да је потрага у току, али до закључења овог броја "Независних" они нису пронађени.

Шта је мотив напада из полиције нису жељели да открију, али се спекулише да се младић и нападачи познају и да, како се сумња, имају одраније нерашчишћене рачуне.

Ни мјештани Црквице не знају детаље, али причају да су примијетили да се нешто дешава, и то кад су видјели полицију. У први мах мислили су да се догодила пљачка, а накнадно су сазнали да нису у праву.

"Наједном сам угледао да је полиција код самопослуге. Прво сам претпоставио да је ријеч о разбојништву, али сам тек касније чуо да је неки момак избоден. Нити знам ко је он, нити сам видио шта се догодило тих тренутака", навео је један мјештанин Црквице.

Након напада, који се догодио око 19 часова, љекарска помоћ двадесетчетворогодишњаку указана је у зеничкој болници, у којој је, због тежине повреда, задржан на даљем лијечењу. Сазнајемо да је он на Одјељење за ургентну медицину примљен са тешким повредама, али, срећом, није животно угрожен.

"Пацијент је ван животне опасности", испричали су из зеничке болнице.

У МУП-а Зеничко-добојског кантона казали су да је полиција након увиђаја наставила истрагу у циљу проналаска нападача и расвјетљавања свих околности овог инцидента.

Извор: Независне новине

Коментари / 0

Оставите коментар