Биће овде посла и за Интерпол!

Нови детаљи сумњивих трансфера - коме је Монако платио за Силву?! Сајт Фудбал ликс наставио је са објављивањем поверљивих информација око фудбалских трансфера и још једном скренуо пажњу европске јавности.

Фудбал 24.01.2016 | 20:40
Биће овде посла и за Интерпол!

Земљотрес у европском фудбалу се наставља. Информације о сумњивим трансферима и даље цуре, сајт Фудбал ликс, попут Џулијана Асанжа и Викиликса, добрано је скренуо пажњу на себе објаљивањем детаља из уговора неких играча.

Сада је на ред дошао Бернардо Силва и његов трансфер у екипу Монака. Према оно што је објавио поменути сајт, суму од 5.250.000 евра, што је трећину укупног обештећења, добила је компанија XXИИИ Капитал Лимитид из Уједињеног Краљевства која се бавим проналажењем капиталних решења у области спорта, музике и забаве.

Овај трансфер договорен је пре годину дана између Бенфике и Монака, када је портулгаски фудбалер већ био на позајмици међу Кнежевима.

Остатак новца, како показују објављени документи, уплаћен је Бенфици на рачун у једној великој португалској банци.

Иначе, трансфер Силве за толики новац изазвао је велико чуђење у европској фудбалској јавности, пошто се ипак ради о играчу за којег је до пре годину дана чуо веома мали број људи. Он је тек прошле године дебитовао за национални тим Португалије.

За сада ни Бенфика ни Монако нису демантовали наводе специјализованог сајта, који је претходно објавио и како је Хулк прешао из Порта у Зенит из Санкт Петербурга.

А све је почело са објављивањем детаље мега трансфера Герета Бејла из Тотенхема из мадридског Реала.

Ако Фудбал ликс настави са оваквим трендом, нема сумње да ће и многи други клубови у Европи доћи на ред, а јасно је да ту има посла за Интерпол и сличне надлежне органе.

Коментари / 0

Оставите коментар