Biće ovde posla i za Interpol!

Novi detalji sumnjivih transfera - kome je Monako platio za Silvu?! Sajt Fudbal liks nastavio je sa objavljivanjem poverljivih informacija oko fudbalskih transfera i još jednom skrenuo pažnju evropske javnosti.

Fudbal 24.01.2016 | 20:40
Biće ovde posla i za Interpol!

Zemljotres u evropskom fudbalu se nastavlja. Informacije o sumnjivim transferima i dalje cure, sajt Fudbal liks, poput Džulijana Asanža i Vikiliksa, dobrano je skrenuo pažnju na sebe objaljivanjem detalja iz ugovora nekih igrača.

Sada je na red došao Bernardo Silva i njegov transfer u ekipu Monaka. Prema ono što je objavio pomenuti sajt, sumu od 5.250.000 evra, što je trećinu ukupnog obeštećenja, dobila je kompanija XXIII Kapital Limitid iz Ujedinjenog Kraljevstva koja se bavim pronalaženjem kapitalnih rešenja u oblasti sporta, muzike i zabave.

Ovaj transfer dogovoren je pre godinu dana između Benfike i Monaka, kada je portulgaski fudbaler već bio na pozajmici među Kneževima.

Ostatak novca, kako pokazuju objavljeni dokumenti, uplaćen je Benfici na račun u jednoj velikoj portugalskoj banci.

Inače, transfer Silve za toliki novac izazvao je veliko čuđenje u evropskoj fudbalskoj javnosti, pošto se ipak radi o igraču za kojeg je do pre godinu dana čuo veoma mali broj ljudi. On je tek prošle godine debitovao za nacionalni tim Portugalije.

Za sada ni Benfika ni Monako nisu demantovali navode specijalizovanog sajta, koji je prethodno objavio i kako je Hulk prešao iz Porta u Zenit iz Sankt Peterburga.

A sve je počelo sa objavljivanjem detalje mega transfera Gereta Bejla iz Totenhema iz madridskog Reala.

Ako Fudbal liks nastavi sa ovakvim trendom, nema sumnje da će i mnogi drugi klubovi u Evropi doći na red, a jasno je da tu ima posla za Interpol i slične nadležne organe.

Komentari / 0

Ostavite komentar