Португалци тврде: Лука Јовић је већ играч Бенфике!

Долази у Лисабон за неколико дана! Утицајни Ожого тврди да су Орлови и Црвена звезда постигли коначан договор!

Фудбал 24.01.2016 | 18:40
Португалци тврде: Лука Јовић је већ играч Бенфике!

Све је завршено: Лука Јовић ће у наредних неколико сати постати играч Бенфике! Ову информацију пласирао је утицајни Ожого, који хронично има добре контакте у клубу из Лисабона.

После Ивана Шапоњића Орлови су се устремили на још једног златног дечака српског фудбала. Бенфика је дуго обигравала око суперталентованог нападача, медији на Иберијском полуострву су данима писали о Јовићу, али изгледа да је одлучујући корак направјен у недељу увече.

Тако бар тврди Ожого, уз додатак да је председник Бенфике Луис Фелипе Вијеира постигао договор са агентом младог нападача Фалијем Рамаданијем. Португалци очекују да се Јовић брзо, у наредних неколико дана појави на лекарским прегледима, а затим потпише уговор са Бенфиком и придружи се Ивану Шапоњићу.

Јовић је претходних дана заузимао велики медијски простор у Португалу. Генерални директор Звезде Звездан Терзић рекао је да српски вицешампион неће пустити Јовића за мање од пет милиона евра.

Истина, Ожого не наводи висину трансфера, само подсећа да је утицајни менаџер Пини Захави власник 70 посто економских права.

Коментари / 0

Оставите коментар