Portugalci tvrde: Luka Jović je već igrač Benfike!

Dolazi u Lisabon za nekoliko dana! Uticajni Ožogo tvrdi da su Orlovi i Crvena zvezda postigli konačan dogovor!

Fudbal 24.01.2016 | 18:40
Portugalci tvrde: Luka Jović je već igrač Benfike!

Sve je završeno: Luka Jović će u narednih nekoliko sati postati igrač Benfike! Ovu informaciju plasirao je uticajni Ožogo, koji hronično ima dobre kontakte u klubu iz Lisabona.

Posle Ivana Šaponjića Orlovi su se ustremili na još jednog zlatnog dečaka srpskog fudbala. Benfika je dugo obigravala oko supertalentovanog napadača, mediji na Iberijskom poluostrvu su danima pisali o Joviću, ali izgleda da je odlučujući korak napravjen u nedelju uveče.

Tako bar tvrdi Ožogo, uz dodatak da je predsednik Benfike Luis Felipe Vijeira postigao dogovor sa agentom mladog napadača Falijem Ramadanijem. Portugalci očekuju da se Jović brzo, u narednih nekoliko dana pojavi na lekarskim pregledima, a zatim potpiše ugovor sa Benfikom i pridruži se Ivanu Šaponjiću.

Jović je prethodnih dana zauzimao veliki medijski prostor u Portugalu. Generalni direktor Zvezde Zvezdan Terzić rekao je da srpski vicešampion neće pustiti Jovića za manje od pet miliona evra.

Istina, Ožogo ne navodi visinu transfera, samo podseća da je uticajni menadžer Pini Zahavi vlasnik 70 posto ekonomskih prava.

Komentari / 0

Ostavite komentar