АО - Ноле: Суочавао сам се са великим проблемима!

Српски тенисер Новак Ђоковић рекао је данас да је срећан због чињенице да је тежак меч против Андреаса Сепија на Аустралијан опену добио у три сета.

Тенис 22.01.2016 | 17:40
АО - Ноле: Суочавао сам се са великим проблемима!

Ђоковић се пласирао у осмину финала Отвореног првенства Аустралије, пошто је у трећем колу победио Италијана Андреаса Сепија у три сета, 6:1, 7:5 и 7:6.

Најбољи тенисер света лако је добио први сет, али је потом у другом и трећем морао да се помучи како би стигао до тријумфа.

"Сепи је у другом и трећем сету играо одлично, сервирао је добро. То је била велика предност за њега, било ми је потребно време да почнем да читам његове сервисе. Играо је веома равно и дубоко...", рекао је Ђоковић после меча.

Новак је у тај брејку трећег сета спасио две брејк, односно сет лопте Сепија.

"Направио сам неколико грешака када сам водио са 4:2 у тај брејку, Сепи је имао прилику да освоји сет. Био сам суочен с великим проблемима, али сам успео да одиграм неколико добрих волеја... Било је тако близу, један ударац, један поен ме је делио од четвртог сета, што ми уопште не би требало", додао је Новак.

Бранилац титуле на Аустралијан опену ће у борби за четвртфинале играти против Француза Жила Симона, који је славио против Аргентинца Федерика Делбониса са 3-0.

Коментари / 0

Оставите коментар