Рогозин је имао и молбу за Вучића

Потпредседник руске владе Дмитриј Рогозин замолио је председника Владе Србије Александра Вуцића да помогне да се нађе гроб његовог деде, а премијер је одговорио да ће учинити све што може.

Србија 22.01.2016 | 11:20
Рогозин је имао и молбу за Вучића

Рогозин је на свом твитер налогу Вучића замолио да се надје гроб његовог деде генерал мајора Руске армије Николаја Антоновича Миткевича Жолтка.

Он је објаснио да је његов деда завршио у егзилу у Југославији са својим саобрцима.

Премијер Србије је на то одговорио: "Драги пријатељу, учинићемо све да помогнемо".

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Михаило Микић

22.01.2016 10:24

РОГОЗИНОВ ДЈЕД КАО БЈЕЛОГАРДЕЈАЦ АКО НИЈЕ СТРЕЉАН ОД ТИТОВОХ ПАРТИЗАНА СТРЕЉАН ЈЕ ОД СОВЈЕТА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Луди Милојко

22.01.2016 10:27

Ако га нема има да га измислимо.Ниста се ти не секирај Димитрy, сваку цемо вам зељу испунити само ви нама слабо насе зеље испуњавате.Толико смо се надали том јузном току а изгледа да смо добили сјеврни.Па велики па мали кредити ма немма ста нам нисте обецали али обецање лодом радовање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

буди бољи,

22.01.2016 11:45

Е, Милојко, а јос , луди' дај понекад бољи буди.

Name

Ујка Сем

22.01.2016 11:49

(1) Јужни ток је пропао јер је англо америчка Олигархија преко Европске комисије притиснула Бугарску да не смије да дозволи пролазак руског цјевовода преко своје територије. (2) Сјеверни ток је показатељ да се са Русијом могуће поуздано договорити јер Њемачка управо са Русијом повећава капацитет Сјеверног тока. (3) англоамеричка Олигархија жели да преко својих вазала (Саудијска Арабија, Емирати) зарађује на нафти и гасу за које би цјевовод ишао преко Ирака, Сирије, Турске, Грчке а онда један крак преко Бугарске и Румуније (за источну Европу) а друго крак преко Албаније, Црне Горе (један од разлога за улазак ГЦ у НАТО), Хрватске, Словеније (за западну Европу). 2011 им се "испрјечио" Предсједник Сирије (Башар ал Асад) јер би тим цјевоводом двије државе које су његови савезници (Иран и Русија - обије леже на великим нафтним и гасним резервама) изгубиле тржиште.

Name

трн

22.01.2016 13:41

Дје ћеш папка молити

ОДГОВОРИТЕ