Rogozin je imao i molbu za Vučića

Potpredsednik ruske vlade Dmitrij Rogozin zamolio je predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vucića da pomogne da se nađe grob njegovog dede, a premijer je odgovorio da će učiniti sve što može.

Srbija 22.01.2016 | 11:20
Rogozin je imao i molbu za Vučića

Rogozin je na svom tviter nalogu Vučića zamolio da se nadje grob njegovog dede general majora Ruske armije Nikolaja Antonoviča Mitkeviča Žoltka.

On je objasnio da je njegov deda završio u egzilu u Jugoslaviji sa svojim saobrcima.

Premijer Srbije je na to odgovorio: "Dragi prijatelju, učinićemo sve da pomognemo".

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Михаило Микић

22.01.2016 10:24

РОГОЗИНОВ ДЈЕД КАО БЈЕЛОГАРДЕЈАЦ АКО НИЈЕ СТРЕЉАН ОД ТИТОВОХ ПАРТИЗАНА СТРЕЉАН ЈЕ ОД СОВЈЕТА!

ODGOVORITE
Name

Ludi Milojko

22.01.2016 10:27

Ako ga nema ima da ga izmislimo.Nista se ti ne sekiraj Dimitry, svaku cemo vam zelju ispuniti samo vi nama slabo nase zelje ispunjavate.Toliko smo se nadali tom juznom toku a izgleda da smo dobili sjevrni.Pa veliki pa mali krediti ma nemma sta nam niste obecali ali obecanje lodom radovanje.

ODGOVORITE
Name

budi bolji,

22.01.2016 11:45

E, Milojko, a jos , ludi' daj ponekad bolji budi.

Name

Ujka Sem

22.01.2016 11:49

(1) Južni tok je propao jer je anglo američka Oligarhija preko Evropske komisije pritisnula Bugarsku da ne smije da dozvoli prolazak ruskog cjevovoda preko svoje teritorije. (2) Sjeverni tok je pokazatelj da se sa Rusijom moguće pouzdano dogovoriti jer Njemačka upravo sa Rusijom povećava kapacitet Sjevernog toka. (3) angloamerička Oligarhija želi da preko svojih vazala (Saudijska Arabija, Emirati) zarađuje na nafti i gasu za koje bi cjevovod išao preko Iraka, Sirije, Turske, Grčke a onda jedan krak preko Bugarske i Rumunije (za istočnu Evropu) a drugo krak preko Albanije, Crne Gore (jedan od razloga za ulazak GC u NATO), Hrvatske, Slovenije (za zapadnu Evropu). 2011 im se "isprječio" Predsjednik Sirije (Bašar al Asad) jer bi tim cjevovodom dvije države koje su njegovi saveznici (Iran i Rusija - obije leže na velikim naftnim i gasnim rezervama) izgubile tržište.

Name

trn

22.01.2016 13:41

Dje ćeš papka moliti

ODGOVORITE