Ђоковић изостављен на Растијевом опроштају

Организатори Аустралијан Опена направили су велики пропуст на опроштају Лејтона Хјуита, пошто нису пустили поруку коју му је послао Новак Ђоковић.

Свијет 21.01.2016 | 22:45
Ђоковић изостављен на Растијевом опроштају

Хјуит је поражен од Шпанца Давида Ферера са 6:2, 6:4, 6:4 у другом колу првог Грен слема сезоне и то му је био последњи меч у синглу у богатој каријери.

По завршетку меча, организатори су спремили посебно изненађење за Хјуита – видео у којем су му његови велики ривали послали поруке.

У оригиналном видеу, који може да се нађе на сајту Аустралијан Опена и YоуТубе каналу турнира, могу се видети поруке Роџера Федерера, Рафаела Надала, Ендија Марија, Ника Кирјоса и Новака Ђоковића. Међутим, на “Род Лејвер” арени пуштене су само прве четири поруке, а последња, Новакова је недостајала.

Сада се може нагађати због чега Новакова порука није пуштена, а све остале јесу, али је то дефинитивно велики пропуст организатора.

“Ћао Лејтоне, недостајаћеш тенису. Био си сјајан пријатељ, ривал, толико тога си донео спорту и Аустралији, драго ми је што сам део тениске ере заједно са тобом”, поручио је Новак Хјуиту.

 

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

србин

21.01.2016 19:28

Зивио Дјоле Србине.....Немогу они бити лицемјерни колико ми моземо бити поносни.!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

23.01.2016 12:30

Баш тако!

Name

коле

21.01.2016 19:42

Брате Дјоле Новаце добродосо у Бањалуку,само не откривај висе твоје комсије из Монака и Беца,који приврено раде у Рс.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Научник

21.01.2016 19:53

Наша „јавност“ је разочарана што Новак Ђоковић није омиљен на Западу. Који је разлог што „господа“ са Запада „не воле“ Ђоковића? Тенис је настао у баштама француских и британских аристократа и до данас је остао елитистички спорт. За Запад, Ђоковић је „балканска сељачина“ која се нашла у свету тениса који је ексклузивна забава богаташке „елите“ и као такав је показатељ „културне супериорности“ Запада. За њих, Ђоковић је уљез који је упао у њихов врт из којег, за сада, немају намеру да га истерају. Како је Ђоковић, упркос отровне одбојности Запада и интригама, успео да опстане у свету тениса? Тако што сав новац који је „зарадио“ држи у Западним банкама. Ђоковић није обична „балканска сељачина“. Он је богата „балканска сељачина“. Ђоковић није отишао из Србије у Монако само због тога да би избегао да плаћа порез држави Србији, већ да би показао „господи“ са Запада да он није „примитивни Србин“, већ да је снисходљиви припадник њиховог света. То је главни разлог што се Ђоковић не понаша као достојанствени „светски шампион“ и као такав као достојни представник српског народа, већ као циркуски кловн. Он на тај начин покушава да се додвори „господи“ са Запада и премости провалију која зјапи између његовог „примитивног порекла“ и елитистичког статуса који је резервисан за Западну „господу“ и који он настоји да стекне. Истовремено, Ђоковић је постао „мечка Божана“ досоваца и као такав рекламни агент оних политичких снага Запада, које чине све што је у њиховој моћи да нам отму Космет и униште нашу државу. Као и сви снобови, Ђоковић покушава да буде оно што није. Он себе као човека не вреднује путем слободарског и културног наслеђа нашег народа, већ путем малограђанског вредносног свода који га обезвређује као човека и као припадника српског народа. Ђоковић покушава да створи о себи слику „доброчинитеља“ путем „донација“; покушава да створи о себи слику „доброг хришћанина“ тако што је купио „Орден Светог Саве“ и што даје паре поповима... – истовремено док глуми мајмуна у „ноћи вештица“, док рекламира „кундалини јогу“ и слика се са усташким вођама... Као што се парама не може купити љубав, тако се парама не може купити поштовање. Све гори смрад који избија из света „врхунског тениса“, који је стециште капиталистичких банди које тероришу свет и уништавају живот на Земљи, указује на то, колико је погубно стварати од „врхунских спортиста“ националне хероје. Корупција, дрога, поткупљивање, лажирање... – све је то саставни део „врхунског спорта“ који се налази у све дубљој капиталистичкој мочвари. У спортском схоw-бусинессу нема невиних. Макрои и курве налазе се у истом послу. Доста је лажи. Доста је преваре. Назовимо ствари правим именом. Ђоковићи, Федерери, Надали... – то су плаћеници оних који су постали џелати човечанства.

ОДГОВОРИТЕ
Name

XXX

22.01.2016 09:04

Ма немој ми реци,НАУЧНИЧЕ ,уби те љубомора патриото...

Name

ВРС РВИ

23.01.2016 12:51

Научниче који си ти смор и болесник. Зрео си за психијатријске клинике. Сварно је потребна велика умоболност за овакав коментар. Баш ме занима шта си то ти постигао у животу? Ноле је управо понизио те које си набројао и отјерао их на дно што се тениса и хуманости тиче. Племенита спрска душа која скоро све своје донације директно даје управо да неби било пљачке ових који су на власти. Новац би можда требао држати у Бобар или Павловић банци глупане.Баш су у праву када је у питању косово глупердо. Ти си зрео за доживотни карантин јер се такви као ти не опорављају.

Name

Запад - исток

21.01.2016 20:19

Шта се има нагађати, мрзња је неописива, све је јасно, да не трунимо овдје данима, сви знамо ко је ко и ста ко коме мисли на овоме свијету

ОДГОВОРИТЕ