Đoković izostavljen na Rastijevom oproštaju

Organizatori Australijan Opena napravili su veliki propust na oproštaju Lejtona Hjuita, pošto nisu pustili poruku koju mu je poslao Novak Đoković.

Svijet 21.01.2016 | 22:45
Đoković izostavljen na Rastijevom oproštaju

Hjuit je poražen od Španca Davida Ferera sa 6:2, 6:4, 6:4 u drugom kolu prvog Gren slema sezone i to mu je bio poslednji meč u singlu u bogatoj karijeri.

Po završetku meča, organizatori su spremili posebno iznenađenje za Hjuita – video u kojem su mu njegovi veliki rivali poslali poruke.

U originalnom videu, koji može da se nađe na sajtu Australijan Opena i YouTube kanalu turnira, mogu se videti poruke Rodžera Federera, Rafaela Nadala, Endija Marija, Nika Kirjosa i Novaka Đokovića. Međutim, na “Rod Lejver” areni puštene su samo prve četiri poruke, a poslednja, Novakova je nedostajala.

Sada se može nagađati zbog čega Novakova poruka nije puštena, a sve ostale jesu, ali je to definitivno veliki propust organizatora.

“Ćao Lejtone, nedostajaćeš tenisu. Bio si sjajan prijatelj, rival, toliko toga si doneo sportu i Australiji, drago mi je što sam deo teniske ere zajedno sa tobom”, poručio je Novak Hjuitu.

 

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

srbin

21.01.2016 19:28

Zivio Djole Srbine.....Nemogu oni biti licemjerni koliko mi mozemo biti ponosni.!!!!!!

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

23.01.2016 12:30

Baš tako!

Name

kole

21.01.2016 19:42

Brate Djole Novace dobrodoso u Banjaluku,samo ne otkrivaj vise tvoje komsije iz Monaka i Beca,koji privreno rade u Rs.

ODGOVORITE
Name

Научник

21.01.2016 19:53

Наша „јавност“ је разочарана што Новак Ђоковић није омиљен на Западу. Који је разлог што „господа“ са Запада „не воле“ Ђоковића? Тенис је настао у баштама француских и британских аристократа и до данас је остао елитистички спорт. За Запад, Ђоковић је „балканска сељачина“ која се нашла у свету тениса који је ексклузивна забава богаташке „елите“ и као такав је показатељ „културне супериорности“ Запада. За њих, Ђоковић је уљез који је упао у њихов врт из којег, за сада, немају намеру да га истерају. Како је Ђоковић, упркос отровне одбојности Запада и интригама, успео да опстане у свету тениса? Тако што сав новац који је „зарадио“ држи у Западним банкама. Ђоковић није обична „балканска сељачина“. Он је богата „балканска сељачина“. Ђоковић није отишао из Србије у Монако само због тога да би избегао да плаћа порез држави Србији, већ да би показао „господи“ са Запада да он није „примитивни Србин“, већ да је снисходљиви припадник њиховог света. То је главни разлог што се Ђоковић не понаша као достојанствени „светски шампион“ и као такав као достојни представник српског народа, већ као циркуски кловн. Он на тај начин покушава да се додвори „господи“ са Запада и премости провалију која зјапи између његовог „примитивног порекла“ и елитистичког статуса који је резервисан за Западну „господу“ и који он настоји да стекне. Истовремено, Ђоковић је постао „мечка Божана“ досоваца и као такав рекламни агент оних политичких снага Запада, које чине све што је у њиховој моћи да нам отму Космет и униште нашу државу. Као и сви снобови, Ђоковић покушава да буде оно што није. Он себе као човека не вреднује путем слободарског и културног наслеђа нашег народа, већ путем малограђанског вредносног свода који га обезвређује као човека и као припадника српског народа. Ђоковић покушава да створи о себи слику „доброчинитеља“ путем „донација“; покушава да створи о себи слику „доброг хришћанина“ тако што је купио „Орден Светог Саве“ и што даје паре поповима... – истовремено док глуми мајмуна у „ноћи вештица“, док рекламира „кундалини јогу“ и слика се са усташким вођама... Као што се парама не може купити љубав, тако се парама не може купити поштовање. Све гори смрад који избија из света „врхунског тениса“, који је стециште капиталистичких банди које тероришу свет и уништавају живот на Земљи, указује на то, колико је погубно стварати од „врхунских спортиста“ националне хероје. Корупција, дрога, поткупљивање, лажирање... – све је то саставни део „врхунског спорта“ који се налази у све дубљој капиталистичкој мочвари. У спортском show-businessu нема невиних. Макрои и курве налазе се у истом послу. Доста је лажи. Доста је преваре. Назовимо ствари правим именом. Ђоковићи, Федерери, Надали... – то су плаћеници оних који су постали џелати човечанства.

ODGOVORITE
Name

XXX

22.01.2016 09:04

Ma nemoj mi reci,NAUČNIČE ,ubi te ljubomora patrioto...

Name

VRS RVI

23.01.2016 12:51

Naučniče koji si ti smor i bolesnik. Zreo si za psihijatrijske klinike. Svarno je potrebna velika umobolnost za ovakav komentar. Baš me zanima šta si to ti postigao u životu? Nole je upravo ponizio te koje si nabrojao i otjerao ih na dno što se tenisa i humanosti tiče. Plemenita sprska duša koja skoro sve svoje donacije direktno daje upravo da nebi bilo pljačke ovih koji su na vlasti. Novac bi možda trebao držati u Bobar ili Pavlović banci glupane.Baš su u pravu kada je u pitanju kosovo gluperdo. Ti si zreo za doživotni karantin jer se takvi kao ti ne oporavljaju.

Name

Zapad - istok

21.01.2016 20:19

Šta se ima nagađati, mrznja je neopisiva, sve je jasno, da ne trunimo ovdje danima, svi znamo ko je ko i sta ko kome misli na ovome svijetu

ODGOVORITE