Роналдињо још не размишља о пензији!

Бивши репрезентативац Бразила Роналдињо рекао је да још не планира да оконча каријеру и додао да ће одлуку о томе где ће играти донети након карневала у Рију у фебруару.

Фудбал 24.01.2016 | 11:20
Роналдињо још не размишља о пензији!

Роналдињо је без клуба од септембра прошле године када је напустио Флуминенсе. Време је, након тога, проводио учествујући у хуманитарним мечевима.

"Много тога долази у овој години. Одлуку о томе шта ћу даље донећу након карневала у Рију. За сада, планирам да путујем по свету и промовишем фудбал. Сада није време да станем, игаћу још мало", рекао је Роналдињо, преноси портал гоал.цом.

Роналдињо, који је награду Фифа за најбољег играча године добијао 2004. и 2005. године, у каријери је, између осталих, играо за Гремио, Пари Сен Жермен, Барселону, Милан, Фламенго, Атлетико Минеиро.

Највише успеха остварио је са Барселоном са којом је освојио титулу у Лиги шампиона, две титуле шампиона Шпаније и два Суперкупа Шпаније.

Са репрезентацијом Бразила овај 35-годишњи фудбалер је освојио титулу шампиона Света 2002. године, као и Копа Америка 1999.!

Коментари / 0

Оставите коментар