Ronaldinjo još ne razmišlja o penziji!

Bivši reprezentativac Brazila Ronaldinjo rekao je da još ne planira da okonča karijeru i dodao da će odluku o tome gde će igrati doneti nakon karnevala u Riju u februaru.

Fudbal 24.01.2016 | 11:20
Ronaldinjo još ne razmišlja o penziji!

Ronaldinjo je bez kluba od septembra prošle godine kada je napustio Fluminense. Vreme je, nakon toga, provodio učestvujući u humanitarnim mečevima.

"Mnogo toga dolazi u ovoj godini. Odluku o tome šta ću dalje doneću nakon karnevala u Riju. Za sada, planiram da putujem po svetu i promovišem fudbal. Sada nije vreme da stanem, igaću još malo", rekao je Ronaldinjo, prenosi portal goal.com.

Ronaldinjo, koji je nagradu Fifa za najboljeg igrača godine dobijao 2004. i 2005. godine, u karijeri je, između ostalih, igrao za Gremio, Pari Sen Žermen, Barselonu, Milan, Flamengo, Atletiko Mineiro.

Najviše uspeha ostvario je sa Barselonom sa kojom je osvojio titulu u Ligi šampiona, dve titule šampiona Španije i dva Superkupa Španije.

Sa reprezentacijom Brazila ovaj 35-godišnji fudbaler je osvojio titulu šampiona Sveta 2002. godine, kao i Kopa Amerika 1999.!

Komentari / 0

Ostavite komentar