Кирин куп: "Змајеви" на Данце, Бугаре и Јапанце!

Фудбалска репрезентација Босне и Херцеговине наступиће на Кирин купу у Јапану у јуну ове године.

Фудбал 24.01.2016 | 18:00
Кирин куп: "Змајеви" на Данце, Бугаре и Јапанце!

"Сви детаљи су договорени и могу вам потврдити да ће наша репрезентација играти на Кирин купу у Јапану. Остаје још формалност да потпишемо уговор. Поред бх. националног тима на овом престижном турниру наступиће и репрезентације Бугарске, Данске, те домаћина Јапана, чији је селектор наш Вахид Халилхоџић", истакао је Јасмин Баковић, генерални секретар Фудбалског савеза БиХ (Н/ФС БиХ).

Утакмице на Кирин купу играће се 3. и 7. јуна, а у Јапан селекција БиХ ће путовати у најјачем могућем саставу.

Прије одласка на Далеки исток, гдје ће имати посљедње провјере пред старт квалификација за Свјетско првенство "Русија 2018.", популарно звани "змајеви" имају уговорене тест сусрете са Луксембургом 25. марта, док ће се четири дана касније у Цириху састати са Швајцарском, а 29. маја у Сент Галену снаге ће одмјерити са актуелним и троструким првацима Европе, Шпанцима.

Постоји могућност и да 25. или 26. маја БиХ игра још једну пријатељску утакмицу са једном од реномираних свјетских репрезентација, пренијела је агенција "Анадолија".

У првом колу квалификација за Мундијал, БиХ ће бити домаћин Естонији 6. септембра. У квалификационој групи Х још ће играти против Белгије, Грчке и Кипра.

Коментари / 0

Оставите коментар