Терза: Хоћете Луку Јовића?! Дајте 5.000.000 евра!

Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић говорио за португалске медије о талентованом нападачу.

Фудбал 22.01.2016 | 20:40
Терза: Хоћете Луку Јовића?! Дајте 5.000.000 евра!

Можда су навијачи Црвене звезде очекивали више од њега, пошто је поготком у Новом Саду постао најмлађи стрелац у историји црвено-белих. Можда је својих гресима допреинео да не буде толико ефикасан, али нападач Црвене звезде Лука Јовић је константна инспирација португалских новинара.

Од дана када је емитована вест да је за 18-годишњег нападача врло заинтересована Бенфика новинари из Лисабона прате сваки корак младог репрезентативца Србије. О могућности да Јовић појача Бенфику говорио је и генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић.
„Врло тешко ћемо продати Јовића у овом прелазном року. Он је један од најбољих младих нападача у Европи, али мислимо да је још рано. Нећемо га пустити из клуба за мање од пет милиона евра“, рекао је Звездан Терзић за Рекорд.

Ипак, Португалци су одлично упознати са чињеницом да већи део економских права на уговор Луке Јовића поседује познати израелски менаџер Пини Захави, те подсећају да је Терзић овдашњим медијима открио како би био задовољан да црвено-бели од продаје младог нападача приходују још 500.000 евра.

Такође, Рекорд подесећа да су поред Бенфике за Јовића заинтересовани Торино и Борусија из Дортмунда.
„Засад нисмо добили ниједну понуду“, додао је Терзић за Рекорд.

Коментари / 0

Оставите коментар