Terza: Hoćete Luku Jovića?! Dajte 5.000.000 evra!

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić govorio za portugalske medije o talentovanom napadaču.

Fudbal 22.01.2016 | 20:40
Terza: Hoćete Luku Jovića?! Dajte 5.000.000 evra!

Možda su navijači Crvene zvezde očekivali više od njega, pošto je pogotkom u Novom Sadu postao najmlađi strelac u istoriji crveno-belih. Možda je svojih gresima dopreineo da ne bude toliko efikasan, ali napadač Crvene zvezde Luka Jović je konstantna inspiracija portugalskih novinara.

Od dana kada je emitovana vest da je za 18-godišnjeg napadača vrlo zainteresovana Benfika novinari iz Lisabona prate svaki korak mladog reprezentativca Srbije. O mogućnosti da Jović pojača Benfiku govorio je i generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.
„Vrlo teško ćemo prodati Jovića u ovom prelaznom roku. On je jedan od najboljih mladih napadača u Evropi, ali mislimo da je još rano. Nećemo ga pustiti iz kluba za manje od pet miliona evra“, rekao je Zvezdan Terzić za Rekord.

Ipak, Portugalci su odlično upoznati sa činjenicom da veći deo ekonomskih prava na ugovor Luke Jovića poseduje poznati izraelski menadžer Pini Zahavi, te podsećaju da je Terzić ovdašnjim medijima otkrio kako bi bio zadovoljan da crveno-beli od prodaje mladog napadača prihoduju još 500.000 evra.

Takođe, Rekord podeseća da su pored Benfike za Jovića zainteresovani Torino i Borusija iz Dortmunda.
„Zasad nismo dobili nijednu ponudu“, dodao je Terzić za Rekord.

Komentari / 0

Ostavite komentar