Валдес прије Живка Живковића у Стандарду?!

Шпански чувар мреже коначно бежи из пакла који му је приредио Луј ван Гал!

Фудбал 22.01.2016 | 12:40
Валдес прије Живка Живковића у Стандарду?!

Чекао се Живко Живковић, али долази Виктор Валдес! Стандард из Лијежа је на прагу великог појачања на позицији голмана. Иако је голман Партизана био један од кандидата за трансфер у Лијеж, белгијски клуб се одлучио за славног Шпанца из Манчестер Јунајтеда.

Стандард је претходне јесени снимао Живковића, ставио га на листу жеља, неки преговори су и обављени, али када му се указала шанса да доведе Виктора Валдеса, остали голмани међу којима и Живковић су пали у други план.

Према писању белгијских медија, Стандард је све договорио око позајмице Шпанца из Манчестер Јунајтеда. Очекује се да Валдес данас или сутра прође лекарске прегледе и закључи уговор о позајмици до краја сезоне. Валдес је имао понуде из Турске, Мексика, САД и Шпаније, Нујкасла, али ће ипак завршити у Белгији.

Шпански голман је појачао Манчестер Јунајтед пре годину и по дана, једно време је био алтернатива земљаку Де Хеи, али је прошлог лета пукло на релацији са Лујом ван Галом. Холандски тренер је потпуно прецртао и маргинализовао некадашњег голмана Барселоне. Чак би се могло рећи да га малтретира с обзиром да му је забранио приступ свлачионици, тренинзима првог тима, клупским свечаностима…

Валдес ће до краја сезоне бранити за Стандард који је до сада био ослоњен на услуге младог Гијома Ибера и пето је појачања клуба из Лијежа ове зиме.

Коментари / 0

Оставите коментар