АО: Ана и Виктор иду даље, Јелена испала!

Виктор у три сета до трећег кола с Раонићем! Српски тенисер Виктор Троицки пласирао се у треће коло Аустралијан опена максималном победом над Американцем Тимом Смичеком – 6:4, 7:6 (7-5), 7:6 (7-4). Ана у два сета до трећег кола! Ана Ивановић пласирала се у треће коло Аустралијан опена победом над Анастасијом Севастовом. Јелена повела, па закомпликовала и испала! Јелена Јанковић завршила је такмичење на првом Грен слему сезоне Аустралијан опену у другом колу.

Тенис 21.01.2016 | 09:00
АО: Ана и Виктор иду даље, Јелена испала!

Троицки је био много сигурнији него пре два дана против Муњоса де ла Наве када је играо пет сетова, завршивши посао за два и по сата.

Он је много боље отворио меч – агресивном игром стварао је брејк лопте и искористио тек шесту за вођство од 3:1. У финишу сета је испустио предност, али је моментално вратио и повео.

После размене брејкова на старту другог дела, сервери су били сигурни и српски играч је до 2-стигао у тај брејку. Слична ситуација виђена је и у трећем, када је могао раније да заврши јер је сервирао за 5:3, али се исправио у додатном гему.

Виктор је меч завршио са 30 винера и 38 грешака, док је Американац противнику поклонио чак 61, уз 48 директних поена.

У следећем колу други рекет Србије имаће тежак посао јер га чека 13. носилац Милош Раонић који је био сигуран против Томија Робреда.

Ана у два сета до трећег кола! Ана Ивановић пласирала се у треће коло Аустралијан опена победом над Анастасијом Севастовом.

Српска тенисерка одиграла је веома добар меч и славила је у два сета – 6:3, 6:3.

Ивановићева је у финишу првог и почетком другог сета добила четири везана гема, повела је са 6:3, 2:0, али је допустила противници да се врати у меч.

Ипак, у финишу другог сета одиграла је одлично под притиском, добро је сервирала и прошла је у треће коло Аустралијан опена после 90 минута игре.

Њена наредна ривалка у Мелбурну биће Медисон Киз која је победила Јарославу Шведову са 6:7, 6:3, 6:3.

Јелена повела, па закомпликовала и испала! Јелена Јанковић завршила је такмичење на првом Грен слему сезоне Аустралијан опену у другом колу.

Српска тенисерка изгубила је од Немице Лауре Зигмунд после преокрета – 3:6, 7:6(5), 6:4.

Јанковићева је имала меч у својим рукама. Играла је веома добро у прва два сета, али није успела да реши меч у своју корист и претрпела је тежак пораз.

У прва два сета Јанковићева није испустила ниједан сервис, али је у тај-брејку другог сета попустила, баш као и у финишу трећег сета.

Немица Лаура Зигмунд остварила је победу каријере и у трећем колу ће играти против боље из дуела Бачински – Бек.

Коментари / 0

Оставите коментар