AO: Ana i Viktor idu dalje, Jelena ispala!

Viktor u tri seta do trećeg kola s Raonićem! Srpski teniser Viktor Troicki plasirao se u treće kolo Australijan opena maksimalnom pobedom nad Amerikancem Timom Smičekom – 6:4, 7:6 (7-5), 7:6 (7-4). Ana u dva seta do trećeg kola! Ana Ivanović plasirala se u treće kolo Australijan opena pobedom nad Anastasijom Sevastovom. Jelena povela, pa zakomplikovala i ispala! Jelena Janković završila je takmičenje na prvom Gren slemu sezone Australijan openu u drugom kolu.

Tenis 21.01.2016 | 09:00
AO: Ana i Viktor idu dalje, Jelena ispala!

Troicki je bio mnogo sigurniji nego pre dva dana protiv Munjosa de la Nave kada je igrao pet setova, završivši posao za dva i po sata.

On je mnogo bolje otvorio meč – agresivnom igrom stvarao je brejk lopte i iskoristio tek šestu za vođstvo od 3:1. U finišu seta je ispustio prednost, ali je momentalno vratio i poveo.

Posle razmene brejkova na startu drugog dela, serveri su bili sigurni i srpski igrač je do 2-stigao u taj brejku. Slična situacija viđena je i u trećem, kada je mogao ranije da završi jer je servirao za 5:3, ali se ispravio u dodatnom gemu.

Viktor je meč završio sa 30 vinera i 38 grešaka, dok je Amerikanac protivniku poklonio čak 61, uz 48 direktnih poena.

U sledećem kolu drugi reket Srbije imaće težak posao jer ga čeka 13. nosilac Miloš Raonić koji je bio siguran protiv Tomija Robreda.

Ana u dva seta do trećeg kola! Ana Ivanović plasirala se u treće kolo Australijan opena pobedom nad Anastasijom Sevastovom.

Srpska teniserka odigrala je veoma dobar meč i slavila je u dva seta – 6:3, 6:3.

Ivanovićeva je u finišu prvog i početkom drugog seta dobila četiri vezana gema, povela je sa 6:3, 2:0, ali je dopustila protivnici da se vrati u meč.

Ipak, u finišu drugog seta odigrala je odlično pod pritiskom, dobro je servirala i prošla je u treće kolo Australijan opena posle 90 minuta igre.

Njena naredna rivalka u Melburnu biće Medison Kiz koja je pobedila Jaroslavu Švedovu sa 6:7, 6:3, 6:3.

Jelena povela, pa zakomplikovala i ispala! Jelena Janković završila je takmičenje na prvom Gren slemu sezone Australijan openu u drugom kolu.

Srpska teniserka izgubila je od Nemice Laure Zigmund posle preokreta – 3:6, 7:6(5), 6:4.

Jankovićeva je imala meč u svojim rukama. Igrala je veoma dobro u prva dva seta, ali nije uspela da reši meč u svoju korist i pretrpela je težak poraz.

U prva dva seta Jankovićeva nije ispustila nijedan servis, ali je u taj-brejku drugog seta popustila, baš kao i u finišu trećeg seta.

Nemica Laura Zigmund ostvarila je pobedu karijere i u trećem kolu će igrati protiv bolje iz duela Bačinski – Bek.

Komentari / 0

Ostavite komentar