Куп: Четвртолигаш избацио Лил, муке за Монако и Нант!

Само Лион од фаворита глатко прошао у осмину финала.

Фудбал 20.01.2016 | 23:15
Куп: Четвртолигаш избацио Лил, муке за Монако и Нант!

Малени четвртолигаш Трелиса направио је историјски подвиг пласманом у осмину финала Купа Француске пошто је успео да после једанаестераца елиминише велики Лил! У регуларном делу било је 1:1, а онда после удараца са беле тачке домаћин је направио право мало чудо и добио са 4:2!

Монако се доста мучио са Евијаном али је на крају ипак после продужетака обезбедио пролаз међу 16 најбољих клубова. Траоре је донео предност Кнежевима у надокнади првог дела, изједначио је Камин, а у додатних 30 минута млади Хрват Пашалић и Елдер Коста спречили су велико изненађење.

За разлику од Монака Лион је имао много лакши посао са трећелигашем Шамблијем на страни - 2:0. Лавови су све дилеме око победника решили још у првом полувремену када су постигли два брза гола преко Корнеа и Валбуене. Све после тога било је рутинско одрађивање посла.

Попут Монака ни Нанту није било лако у окршају са нижелигашем, екипом Мантоа, али је голом Бедоје у 105. минуту члан француске елите некако прошао даље.

Трои не иде у првенству Француске, после 21 кола налази се на последњем месту без иједне победе, али мало по мало, и ето је у осмини финала купа. Додуше, четвртолигаш Консарно био је заиста лак плен без обзира што је био домаћин. Гости су славили резултатом 3:1 (1:0).

Коментари / 0

Оставите коментар