Kup: Četvrtoligaš izbacio Lil, muke za Monako i Nant!

Samo Lion od favorita glatko prošao u osminu finala.

Fudbal 20.01.2016 | 23:15
Kup: Četvrtoligaš izbacio Lil, muke za Monako i Nant!

Maleni četvrtoligaš Trelisa napravio je istorijski podvig plasmanom u osminu finala Kupa Francuske pošto je uspeo da posle jedanaesteraca eliminiše veliki Lil! U regularnom delu bilo je 1:1, a onda posle udaraca sa bele tačke domaćin je napravio pravo malo čudo i dobio sa 4:2!

Monako se dosta mučio sa Evijanom ali je na kraju ipak posle produžetaka obezbedio prolaz među 16 najboljih klubova. Traore je doneo prednost Kneževima u nadoknadi prvog dela, izjednačio je Kamin, a u dodatnih 30 minuta mladi Hrvat Pašalić i Elder Kosta sprečili su veliko iznenađenje.

Za razliku od Monaka Lion je imao mnogo lakši posao sa trećeligašem Šamblijem na strani - 2:0. Lavovi su sve dileme oko pobednika rešili još u prvom poluvremenu kada su postigli dva brza gola preko Kornea i Valbuene. Sve posle toga bilo je rutinsko odrađivanje posla.

Poput Monaka ni Nantu nije bilo lako u okršaju sa niželigašem, ekipom Mantoa, ali je golom Bedoje u 105. minutu član francuske elite nekako prošao dalje.

Troi ne ide u prvenstvu Francuske, posle 21 kola nalazi se na poslednjem mestu bez ijedne pobede, ali malo po malo, i eto je u osmini finala kupa. Doduše, četvrtoligaš Konsarno bio je zaista lak plen bez obzira što je bio domaćin. Gosti su slavili rezultatom 3:1 (1:0).

Komentari / 0

Ostavite komentar