Рамадани поново ушао у Партизан!!!

Црно-бели га моле: Продај Живковића! На Топчидерском брду за годину дана потпуно променили плочу, поново шурују с познатим менаџером, који има две комбинације да удоми најбољег играча клуба из Хумске 1, али у свему му је највећи противник баш - Живковић!

Фудбал 21.01.2016 | 23:00
Рамадани поново ушао у Партизан!!!

Дугогодишњи брак из интереса, затим раскид, а како сад ствари стоје поново се воле Партизан и Фали Рамадани!

Челници црно-белих пружили су познатом менаџеру руку помирења, а овај ју је прихватио, чиме су се стекли услови за обнову некада велике љубави, која подразумева не толико емоције, колико пословне подухвате. Један такав је разлог због којег су челници клуба из Хумске 1 понудили Рамаданију да се врати на територију која је десет година била малтене његов полигон за разигравање и каснију продају играча.

Није тешко погодити: спојио их је - Андрија Живковић.

У замршеном троуглу интереса и власничких права на уговор најбољег и свакако најтраженијег играча, црно-бели су решили да игноришу бомбастичне речи потпредседника у оставци Милорада Вучелића, који је пре годну дана грмео:
„Рамадани је лажов, прекидамо сваку сарадњу са њим“.

Из Хумске 1 су позвали Рамаданија и предложили му да, с обзиром на партнерске односе са Пинијем Захавијем, власником половине уговора Андрије Живковића, покуша да светског првака са Новог Зеланда већ ове зиме удоми у иностранство. Тим чином желе да избегну плаћање „пенала“ у износу од 2.500.000 евра, колико морају да пребаце на рачун Инвестиционог фонда израелског агента ако 19-годишњи фудбалер остане до лета у Београду.

Партизан је, наводно, Рамаданију, дао одрешене руке да преговара, а овај је већ ступио у акцију и најпре покуцао на врата Фенербахчеа. Захваљујући добрим односнима с клубом у који је минулог лета довео Лазара Марковића, челницима Фенера предложио је да купе играча ког су и сами хтели још летос, али никад нису дошли на најављени састанак у Београд. Турци су понудили 7.000.000 евра за слободу Андрије Живковића, али је, према нашим сазнањима, познати агент тражио далеко више. Чак 10.500.000 евра. Договора засад нема, али не значи да га неће бити, јер је до краја прелазног рока остало 11 дана.

Уколико не успе флерт са Фенербахчеом, Фали Рамадани ће се окренути клубу у коме, такође, има јаке адуте - Бенфики. Тамо има лаган „улаз“, јер је одвео Љубомира Фејсу, Лазара Марковића и брата му Филипа, ту је и утицај Пинија Захавија изузетно јак, али је питање да ли ће са том идејом да се сложи Партизан (јер Португлаци, наводно неће да понуде више од 5.000.000 евра) и Живковић(и).

Највећу кочницу реализацији било ког трансфера у овом тренутку представља отац Андрије Живковића, Јовица. Упорно игноришући било какав разговор са челницима Партизана и одбијајући преговоре о евентуалном продужетку сарадње - што би представљало спас за клуб - Живковић сениор води своју политику и, између осталог, поверава се пријатељима како жели намерно да сачека летњи прелазни рок не би ли наудио црно-белима и оставио их у ситуацији да плаћају дугове, а свог наследника одвео у иностранство без обештећења.

Чак постоје информације да Јовица за своје дете, у преговорима са иностраним клубовима тражи следеће услове сарадње: уговор на пет година и плату од 1.250.000 евра по сезони.

Партизан, Рамадани, Захави, Јовица... Превише је компликовано да би се решило одмах и безболно. Неко ће морати да п(л)ати.

Нажалост, преко леђа Андрије Живковића. Дечка који има само 19 година.

Коментари / 0

Оставите коментар