Ramadani ponovo ušao u Partizan!!!

Crno-beli ga mole: Prodaj Živkovića! Na Topčiderskom brdu za godinu dana potpuno promenili ploču, ponovo šuruju s poznatim menadžerom, koji ima dve kombinacije da udomi najboljeg igrača kluba iz Humske 1, ali u svemu mu je najveći protivnik baš - Živković!

Fudbal 21.01.2016 | 23:00
Ramadani ponovo ušao u Partizan!!!

Dugogodišnji brak iz interesa, zatim raskid, a kako sad stvari stoje ponovo se vole Partizan i Fali Ramadani!

Čelnici crno-belih pružili su poznatom menadžeru ruku pomirenja, a ovaj ju je prihvatio, čime su se stekli uslovi za obnovu nekada velike ljubavi, koja podrazumeva ne toliko emocije, koliko poslovne poduhvate. Jedan takav je razlog zbog kojeg su čelnici kluba iz Humske 1 ponudili Ramadaniju da se vrati na teritoriju koja je deset godina bila maltene njegov poligon za razigravanje i kasniju prodaju igrača.

Nije teško pogoditi: spojio ih je - Andrija Živković.

U zamršenom trouglu interesa i vlasničkih prava na ugovor najboljeg i svakako najtraženijeg igrača, crno-beli su rešili da ignorišu bombastične reči potpredsednika u ostavci Milorada Vučelića, koji je pre godnu dana grmeo:
„Ramadani je lažov, prekidamo svaku saradnju sa njim“.

Iz Humske 1 su pozvali Ramadanija i predložili mu da, s obzirom na partnerske odnose sa Pinijem Zahavijem, vlasnikom polovine ugovora Andrije Živkovića, pokuša da svetskog prvaka sa Novog Zelanda već ove zime udomi u inostranstvo. Tim činom žele da izbegnu plaćanje „penala“ u iznosu od 2.500.000 evra, koliko moraju da prebace na račun Investicionog fonda izraelskog agenta ako 19-godišnji fudbaler ostane do leta u Beogradu.

Partizan je, navodno, Ramadaniju, dao odrešene ruke da pregovara, a ovaj je već stupio u akciju i najpre pokucao na vrata Fenerbahčea. Zahvaljujući dobrim odnosnima s klubom u koji je minulog leta doveo Lazara Markovića, čelnicima Fenera predložio je da kupe igrača kog su i sami hteli još letos, ali nikad nisu došli na najavljeni sastanak u Beograd. Turci su ponudili 7.000.000 evra za slobodu Andrije Živkovića, ali je, prema našim saznanjima, poznati agent tražio daleko više. Čak 10.500.000 evra. Dogovora zasad nema, ali ne znači da ga neće biti, jer je do kraja prelaznog roka ostalo 11 dana.

Ukoliko ne uspe flert sa Fenerbahčeom, Fali Ramadani će se okrenuti klubu u kome, takođe, ima jake adute - Benfiki. Tamo ima lagan „ulaz“, jer je odveo Ljubomira Fejsu, Lazara Markovića i brata mu Filipa, tu je i uticaj Pinija Zahavija izuzetno jak, ali je pitanje da li će sa tom idejom da se složi Partizan (jer Portuglaci, navodno neće da ponude više od 5.000.000 evra) i Živković(i).

Najveću kočnicu realizaciji bilo kog transfera u ovom trenutku predstavlja otac Andrije Živkovića, Jovica. Uporno ignorišući bilo kakav razgovor sa čelnicima Partizana i odbijajući pregovore o eventualnom produžetku saradnje - što bi predstavljalo spas za klub - Živković senior vodi svoju politiku i, između ostalog, poverava se prijateljima kako želi namerno da sačeka letnji prelazni rok ne bi li naudio crno-belima i ostavio ih u situaciji da plaćaju dugove, a svog naslednika odveo u inostranstvo bez obeštećenja.

Čak postoje informacije da Jovica za svoje dete, u pregovorima sa inostranim klubovima traži sledeće uslove saradnje: ugovor na pet godina i platu od 1.250.000 evra po sezoni.

Partizan, Ramadani, Zahavi, Jovica... Previše je komplikovano da bi se rešilo odmah i bezbolno. Neko će morati da p(l)ati.

Nažalost, preko leđa Andrije Živkovića. Dečka koji ima samo 19 godina.

Komentari / 0

Ostavite komentar