Звезда кренула у ''трећој брзини''!

Црвено-бели сигурни у првој провери на припремама у Словенији.

Фудбал 20.01.2016 | 21:15
Звезда кренула у ''трећој брзини''!

Анкаран - Црвена звезда 0:3 (0:3).

Фудбалери Црвене звезде у селу Декани у близини Копра одиграли су прву пријатељску утакмицу на овогодишњим зимским припремама у Словенији.

Ривал је био локални друголигаш Анкаран, са којим су се црвено-бели већ састајали два пута. Прво је било 7:0, а прошле зиме 3:1 за Београђане.

Овај пут - 3:0, головима Славољуба Срнића, Мичела Доналда и Срђана Плавшића.

Анкаран је тренутно седми на табели Друге словеначке лиге, са 20 бодова из 16 утакмица, док је добро познат победнички низ Црвене звезде. Та разлика у квалитету видела се и током меча. Црвено-бели су били много бољи, имали су лопту значајно више у свом поседу, стварали прилике, али нису успели да постигну већи број голова, а занимљиво је да су сва три дали већ у првих 25 минута.

Поред стрелаца, претили су још Грујић, Орландић и млади Аџић, али нису били довољно прецизни.

Двојица играча из омладинског погона црвено-белих, Лука Аџић и Душан Живковић, добром игром заслужили су да буду посебно поменути. Наговестили су да ће на њих ускоро моћи озбиљно да се рачуна.

Тренер Миодраг Божовић одлучио је да стартна постава ове среде буде: Кахриман - Петковић, Луковић, Никола Јовановић, Ибањез - Грујић, Доналд - Плавшић, Срнић, Катаи - Јовић, а у другом полувремену играли су:Супић - Цветковић, Вукашин Јовановић, Павићевић, Анђелковић - Ристић, Аџиċ - Илић, Гаврић, Живковић - Орландић.

Наредну проверу Звездини играчи имаће у недељу, 24. јануара, против Копра (у 16 часова).

Коментари / 0

Оставите коментар