Zvezda krenula u ''trećoj brzini''!

Crveno-beli sigurni u prvoj proveri na pripremama u Sloveniji.

Fudbal 20.01.2016 | 21:15
Zvezda krenula u ''trećoj brzini''!

Ankaran - Crvena zvezda 0:3 (0:3).

Fudbaleri Crvene zvezde u selu Dekani u blizini Kopra odigrali su prvu prijateljsku utakmicu na ovogodišnjim zimskim pripremama u Sloveniji.

Rival je bio lokalni drugoligaš Ankaran, sa kojim su se crveno-beli već sastajali dva puta. Prvo je bilo 7:0, a prošle zime 3:1 za Beograđane.

Ovaj put - 3:0, golovima Slavoljuba Srnića, Mičela Donalda i Srđana Plavšića.

Ankaran je trenutno sedmi na tabeli Druge slovenačke lige, sa 20 bodova iz 16 utakmica, dok je dobro poznat pobednički niz Crvene zvezde. Ta razlika u kvalitetu videla se i tokom meča. Crveno-beli su bili mnogo bolji, imali su loptu značajno više u svom posedu, stvarali prilike, ali nisu uspeli da postignu veći broj golova, a zanimljivo je da su sva tri dali već u prvih 25 minuta.

Pored strelaca, pretili su još Grujić, Orlandić i mladi Adžić, ali nisu bili dovoljno precizni.

Dvojica igrača iz omladinskog pogona crveno-belih, Luka Adžić i Dušan Živković, dobrom igrom zaslužili su da budu posebno pomenuti. Nagovestili su da će na njih uskoro moći ozbiljno da se računa.

Trener Miodrag Božović odlučio je da startna postava ove srede bude: Kahriman - Petković, Luković, Nikola Jovanović, Ibanjez - Grujić, Donald - Plavšić, Srnić, Katai - Jović, a u drugom poluvremenu igrali su:Supić - Cvetković, Vukašin Jovanović, Pavićević, Anđelković - Ristić, Adžiċ - Ilić, Gavrić, Živković - Orlandić.

Narednu proveru Zvezdini igrači imaće u nedelju, 24. januara, protiv Kopra (u 16 časova).

Komentari / 0

Ostavite komentar