Словенац ухапшен због убиства нарко-дилера у Бањалуци

Држављанин Словеније чији су иницијали М.С, који је ухапшен на граничном прелазу Градишка, полицији би требало да одговори на одређена питања у вези са убиством Небојше Чубриловића у Бањалуци 1. октобра прошле године, речено је у бањалучком Центру јавне безбједности.

Република Српска 20.01.2016 | 22:55
Словенац ухапшен због убиства нарко-дилера у Бањалуци

У ЦЈБ Бањалука кажу да ухапшени М.С. није директно повезан са убиством Чубриловића, као и да је до сада био недоступан полицији да поводом овог случаја одговори на нека питања, те је због тога за њим била расписана потрага.

У полицији кажу да је ово још један помак у расвјетљавању убиства Небојше Чубриловића, које се догодило 1. октобра 2015. године око 23.00 часа у Гундулићевој улици у Бањалуци.

Незванично Срна сазнаје да се ухапшени М.С. дружио са убијеним Чубриловићем.

Небојша Чубриловић је нарко-дилер из Словеније који је у априлу 2014. године осуђен на двије и по године затвора као члан криминалне нарко-групе Миланка Средића. Средић је у Словенији осуђен на вишегодишњу затворску казну, и налази се на њеном одслужењу.

Ова нарко-група је шверцовала веће количине кокаина из Јужне Америке у Европу.

Полиција је нарко-групу регистровала 2012. године након што је на ауто-путу у Словенији запљијењено око 20 килограма кокаина чија је вриједност процијењена на око 900.000 евра.

Гранична полиција БиХ саопштила је данас да је на граничном прелазу Градишка ухапшен држављанин Словеније чији су иницијали М.С, због довођења у везу са убиством, а на основу потраге ЦЈБ Бањалука.

Коментари / 0

Оставите коментар