НБА: Јокић гледао магију Дурента и Вестбрука!

Кошаркаши Оклахоме савладали су Денвер, док је Индијана била боља од Финкса у мечевима НБА лиге одиграним у ноћи између уторка и среде.

Кошарка 20.01.2016 | 11:20
НБА: Јокић гледао магију Дурента и Вестбрука!

Оклахома је предвођена Кевином Дурентом савладала Нагетсе са 110:104, а српски кошаркаш Никола Јокић постигао је 6 поена.

Јокић је на паркету провео 19 минута, шутирао из игре 2-4, имао 3 скока и по једну украдену и изгубљену лопту.

Најбољи у редовима Денвера био је Данило Галинари са 27 поена, док је Кенет Фарид меч завршио са 17 поена и 15 ухваћених лопти.

Код Тандера очекивано су се истакли Кевин Дурент и Расел Вестбрук – Дурент је постигао 30 поена и имао 12 скокова, док је Вестбрук убацио три поена мање уз 12 успешних додавања. Одличан је био и Енес Кантер са 25 поена и 8 ухваћених лопти.

У другом мечу дана Индијана је славила против Финикса захваљујући разноврсној игри у нападу – 97:94. Монта Елис био је најефикаснији са 20 поена, једним више од Пола Џорџа који је имао и 8 скокова.

Сансима није помогла ни сјајна партија Букера који је постигао 32 поена.

Српски кошаркаш Немања Бјелица поново је имао проблема са личним грешкама, овога пута у поразу Минесоте од Њу Орлеанса.

Минесота је водила на полувремену у гостима, али су Пеликанси сјајном трећом четвртином преокренули и тријумфовали резултатом 114:99.

Бјелица је на терену провео 16 минута, највише због тога што је направио пет личних грешака.

Он је за то време постигао 4 поена (2-6 из игре, 0-1 за три), уз 4 скока, једну асистенцију, једну блокаду и по две украдене и изгубљене лопте.

У редовима Тимбервулвса, који сада имају скор 13-29, најбољи је био Таунс са 20 поена и 13 скокова, док је Вигинс имао поен више.

Минесота није имала решења за доминантног Ентонија Дејвиса који је убацио 35 поена и имао 7 ухваћених лопти. Пратио га је Холидеј са 19 поена и 9 асистенција, 13 је додао Еванс, а по 11 Канингем и Гордон.

У другом мечу вечери Милвоки је искористио лошу нападачку партију Мајамија и славио са 91:79. Баксе је предводио Мидлтон са 22 поена и по 7 скокова и асистенција, док је на другој страни доминирао Хасан Вајтсајд са 23 поена и 18 ухваћених лопти.

Исти број поена имао је Крис Бош, а једини двоцифрени осим њих био је Луол Денг са 11. Двејн Вејд потпуно је подбацио, убацивши један кош за 21 минут на паркету.

Коментари / 0

Оставите коментар