Имам: Да нису користиле парфеме, њемачке жене не би биле силоване

Сами Абу Ју, имам џамије у Келну је у ексклузивном и нтервјуу за ТВ РЕН објаснио да су немачке жене саме криве због сексуалних напада које су доживеле у Келну.

Свијет 19.01.2016 | 22:21
Имам: Да нису користиле парфеме, њемачке жене не би биле силоване

Немачка и даље не може да се освести од шока због сексуалних напада роком дочека Нове године у келну. У немачком друштву је настао раскол јер једни желе да се против избеглица који врше нападе употребљава сила, док други сваку негативност према избеглицама видео као "фашизам".

Широм Немачка се стварају јединице самоодбране, које укључују десничарске радикале и обичне грађанеа, а у оквиру имигрантске заједнице постоје различита тумачења догађаја у Келну. Неки од избеглица су направиле митинг и затражиле опроштај од домаћег становништва, али неки сматрају да су за све криве жене.

Сами Абу Ју, имам џамије у Келну је у ексклузивном и нтервјуу за ТВ РЕН објаснио да су немачке жене саме криве због напада и да су их избеглице нападале и силовале јер су их оне изазивале својом одећом и парфемима које су користиле.

"Морамо да правилно реагујемо, а не да додајемо уље на ватру. Да разговарамо и да нађемо решења. Ако неко напада и вређа друге, може настати опасна ситуација. Један од разлога зашто су мигранти нападали је начин на које се жене облаче. Ако ходају полуголе, користе парфем, онда се такве ствари дешавају. Имате мушкарца и жену.... и то је као доливање уља на ватру .... ", рекао је имам из џамија "Ал Тевхида" у Келну, Сами Абу-Ју.

Извор: Форт Русс

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

лоло

19.01.2016 21:24

Ако ходају полуголе, користе парфем, онда се такве ствари дешавају. Имате мушкарца и жену.... и то је као доливање уља на ватру .... ", рекао је имам из џамије "Ал Тевхида" у Келну, Сами Абу-Ју. _____ Да, да, треба Швабицама увести да носе ону мараму преко лица. И само једно око да им се види.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

20.01.2016 06:26

Ово је исто да њега неко убије и казе знате он носи браду и проповиједа ислам. Сам је крив сто се облаци и носи браду као дзихадисти ИСИС-а. Бозе будалетине да ли је ово могуце у 21. вијеку

Name

сваста

20.01.2016 06:28

Каква је у ствари зена која мало не смрди, а кретена мајко мила. Цим додјем куци морам силовати зену побогу мирисе користи парфем

Name

Михаили Микић

20.01.2016 18:20

По његовој логици Јевреји, Скавени и други народи су такиђе сами криви за своје уништење током Великог рата! МУСЛУМАНИ УВИЈЕК ИСТИ!

Name

Ја

19.01.2016 21:27

На колац га набити или и њега силовати па да види како је!

ОДГОВОРИТЕ
Name

М

19.01.2016 21:48

Ја сам муслиман овај идиот сто прица да су зене криве нема везе са мозгом њемице зиве у својој земљи и могу се облацити како хоце а они муслимани који зиве у њемацкој дузни су да постују законе те земље и да су захвалнк на гостопримство то јасно писе у кур'ану ту јр крај сваке прице

ОДГОВОРИТЕ
Name

ММ

20.01.2016 06:57

Респектујуци све људе добре воље без обзира на опредијељеност (по родјењу): Нови баук не крузи висе само Европом него се ту вец дубоко укоријенио а са амбицијама и у цијелом свијету. То му врло лијепо успијева у Европи због изузетно повољних историјских и економских услова те савремене стратегије, прво освајања простора људским фактором и инфилтрације а након постизања доминације остварења и политицких циљева.

Name

xxx

19.01.2016 22:42

Стока примитивна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВЕТЕРАН

20.01.2016 06:02

Одмах протјерати из земље, не мозе ти неко доци у кућу и диктирати правила понасања. Ово је тек почетак проблема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Богољуб

21.01.2016 20:07

Ха ха ха веома интересантан,комицан интервју.Нови виц би исао од прилике овако" на питање судије,засто је силовао девојку.Оптузени одговара:"зато сто је користила је перфем".Па да у пустињи не треба парфем,камиле дивно "мирису".Само све спаковати у неки брод и збогом.Свако ко злоупотреби неције гостопримство,мора да сели.

ОДГОВОРИТЕ