Imam: Da nisu koristile parfeme, njemačke žene ne bi bile silovane

Sami Abu Ju, imam džamije u Kelnu je u ekskluzivnom i ntervjuu za TV REN objasnio da su nemačke žene same krive zbog seksualnih napada koje su doživele u Kelnu.

Svijet 19.01.2016 | 22:21
Imam: Da nisu koristile parfeme, njemačke žene ne bi bile silovane

Nemačka i dalje ne može da se osvesti od šoka zbog seksualnih napada rokom dočeka Nove godine u kelnu. U nemačkom društvu je nastao raskol jer jedni žele da se protiv izbeglica koji vrše napade upotrebljava sila, dok drugi svaku negativnost prema izbeglicama video kao "fašizam".

Širom Nemačka se stvaraju jedinice samoodbrane, koje uključuju desničarske radikale i obične građanea, a u okviru imigrantske zajednice postoje različita tumačenja događaja u Kelnu. Neki od izbeglica su napravile miting i zatražile oproštaj od domaćeg stanovništva, ali neki smatraju da su za sve krive žene.

Sami Abu Ju, imam džamije u Kelnu je u ekskluzivnom i ntervjuu za TV REN objasnio da su nemačke žene same krive zbog napada i da su ih izbeglice napadale i silovale jer su ih one izazivale svojom odećom i parfemima koje su koristile.

"Moramo da pravilno reagujemo, a ne da dodajemo ulje na vatru. Da razgovaramo i da nađemo rešenja. Ako neko napada i vređa druge, može nastati opasna situacija. Jedan od razloga zašto su migranti napadali je način na koje se žene oblače. Ako hodaju polugole, koriste parfem, onda se takve stvari dešavaju. Imate muškarca i ženu.... i to je kao dolivanje ulja na vatru .... ", rekao je imam iz džamija "Al Tevhida" u Kelnu, Sami Abu-Ju.

Izvor: Fort Russ

Komentari / 10

Ostavite komentar
Name

lolo

19.01.2016 21:24

Ako hodaju polugole, koriste parfem, onda se takve stvari dešavaju. Imate muškarca i ženu.... i to je kao dolivanje ulja na vatru .... ", rekao je imam iz džamije "Al Tevhida" u Kelnu, Sami Abu-Ju. _____ Da, da, treba Švabicama uvesti da nose onu maramu preko lica. I samo jedno oko da im se vidi.

ODGOVORITE
Name

re

20.01.2016 06:26

Ovo je isto da njega neko ubije i kaze znate on nosi bradu i propovijeda islam. Sam je kriv sto se oblaci i nosi bradu kao dzihadisti ISIS-a. Boze budaletine da li je ovo moguce u 21. vijeku

Name

svasta

20.01.2016 06:28

Kakva je u stvari zena koja malo ne smrdi, a kretena majko mila. Cim dodjem kuci moram silovati zenu pobogu mirise koristi parfem

Name

Михаили Микић

20.01.2016 18:20

По његовој логици Јевреји, Скавени и други народи су такиђе сами криви за своје уништење током Великог рата! МУСЛУМАНИ УВИЈЕК ИСТИ!

Name

Ja

19.01.2016 21:27

Na kolac ga nabiti ili i njega silovati pa da vidi kako je!

ODGOVORITE
Name

M

19.01.2016 21:48

Ja sam musliman ovaj idiot sto prica da su zene krive nema veze sa mozgom njemice zive u svojoj zemlji i mogu se oblaciti kako hoce a oni muslimani koji zive u njemackoj duzni su da postuju zakone te zemlje i da su zahvalnk na gostoprimstvo to jasno pise u kur'anu tu jr kraj svake price

ODGOVORITE
Name

MM

20.01.2016 06:57

Respektujuci sve ljude dobre volje bez obzira na opredijeljenost (po rodjenju): Novi bauk ne kruzi vise samo Evropom nego se tu vec duboko ukorijenio a sa ambicijama i u cijelom svijetu. To mu vrlo lijepo uspijeva u Evropi zbog izuzetno povoljnih istorijskih i ekonomskih uslova te savremene strategije, prvo osvajanja prostora ljudskim faktorom i infiltracije a nakon postizanja dominacije ostvarenja i politickih ciljeva.

Name

xxx

19.01.2016 22:42

Stoka primitivna.

ODGOVORITE
Name

VETERAN

20.01.2016 06:02

Odmah protjerati iz zemlje, ne moze ti neko doci u kuću i diktirati pravila ponasanja. Ovo je tek početak problema.

ODGOVORITE
Name

Bogoljub

21.01.2016 20:07

Ha ha ha veoma interesantan,komican intervju.Novi vic bi isao od prilike ovako" na pitanje sudije,zasto je silovao devojku.Optuzeni odgovara:"zato sto je koristila je perfem".Pa da u pustinji ne treba parfem,kamile divno "mirisu".Samo sve spakovati u neki brod i zbogom.Svako ko zloupotrebi necije gostoprimstvo,mora da seli.

ODGOVORITE