Терзић: Вучић је у великој мери утицао да у Звезду дођемо Божовић и ја!

Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић никога не оставља равнодушним. Некога одушевљава, некога интригира, некога нервира... У интервјуу за "Илустровану политику" изнео је бројне занимљиве детаље из свог посла, потврдивши да не напушта црвено-беле, али и да је српски премијер Александар Вучић значајно утицао на његов и ангжман тренера Миодрага "Грофа" Божовића.

Фудбал 20.01.2016 | 22:45
Терзић: Вучић је у великој мери утицао да у Звезду дођемо Божовић и ја!

- Дефинитивно остајем у Црвеној звезди. Управни одбор је одбио моју оставку, па сам фокусиран само на рад у клубу. Циљ је да освојимо титулу првака и створимо што бољи тим за квалификације у Лиги шампиона. Самим тим требало би затворити и причу о мом повратку у српску "кућу фудбала" - рекао је, између осталог, Терзић за "Илустровану".

На питање да ли, на који начин и колико заиста Александар Вучић помаже или је само одани навијач, одговор Звездиног генералног директора је гласио овако:

- Александар Вучић је велики навијач Црвене звезде и сигурно је да је његов удео у успесима фудбалског клуба изузетно велики. Пре свега јер је у великој мери утицао да у Звезду дођемо тренер Божовић и ја, веровао је у нас и стао је уз нас и када резултати нису били на очекиваном нивоу. Александар Вучић је у највећој мери допринео ра руски "Гаспром" продужи уговор о спонзортству на још три године и то је та помоћ, зацело, изузетна. Нама је драго да премијер Србије навија за Црвену звезду и што имамо његову подршшку. Нама те приче не сметају, напротив, и ја му се у име армије навијача Звезде јавно захваљујем, рекао је Звездан Терзић.

Коментари / 0

Оставите коментар