Terzić: Vučić je u velikoj meri uticao da u Zvezdu dođemo Božović i ja!

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Nekoga oduševljava, nekoga intrigira, nekoga nervira... U intervjuu za "Ilustrovanu politiku" izneo je brojne zanimljive detalje iz svog posla, potvrdivši da ne napušta crveno-bele, ali i da je srpski premijer Aleksandar Vučić značajno uticao na njegov i angžman trenera Miodraga "Grofa" Božovića.

Fudbal 20.01.2016 | 22:45
Terzić: Vučić je u velikoj meri uticao da u Zvezdu dođemo Božović i ja!

- Definitivno ostajem u Crvenoj zvezdi. Upravni odbor je odbio moju ostavku, pa sam fokusiran samo na rad u klubu. Cilj je da osvojimo titulu prvaka i stvorimo što bolji tim za kvalifikacije u Ligi šampiona. Samim tim trebalo bi zatvoriti i priču o mom povratku u srpsku "kuću fudbala" - rekao je, između ostalog, Terzić za "Ilustrovanu".

Na pitanje da li, na koji način i koliko zaista Aleksandar Vučić pomaže ili je samo odani navijač, odgovor Zvezdinog generalnog direktora je glasio ovako:

- Aleksandar Vučić je veliki navijač Crvene zvezde i sigurno je da je njegov udeo u uspesima fudbalskog kluba izuzetno veliki. Pre svega jer je u velikoj meri uticao da u Zvezdu dođemo trener Božović i ja, verovao je u nas i stao je uz nas i kada rezultati nisu bili na očekivanom nivou. Aleksandar Vučić je u najvećoj meri doprineo ra ruski "Gasprom" produži ugovor o sponzortstvu na još tri godine i to je ta pomoć, zacelo, izuzetna. Nama je drago da premijer Srbije navija za Crvenu zvezdu i što imamo njegovu podrššku. Nama te priče ne smetaju, naprotiv, i ja mu se u ime armije navijača Zvezde javno zahvaljujem, rekao je Zvezdan Terzić.

Komentari / 0

Ostavite komentar